Μήπως η κοπέλα αυτή σας θυμίζει κάτι; Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπετε

Γωγώ Φούντα
Μήπως η κοπέλα αυτή σας θυμίζει κάτι; Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπετε

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες ever

Είναι βρε παιδιά κάποιες ταινίες, που χωρίς να ήταν ποτέ εξαιρετικές ή έργα τέχνης, καταφέρνουν πάντα να μένουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη μας. Eίτε γιατί μας είχαν προκαλέσει γέλια μέχρι δακρύων, είτε γιατί είχαν καταφέρει να μας κάνουν να χάσουμε τον ύπνο μας για αρκετό καιρό. Mία από αυτές, είναι και το The Ring, το οποίο όταν είχε πρωτοβγεί, το 2002, ήταν το απόλυτο must για τα τρομακτικά... βράδια με την παρέα!

sfdwqt 317e2

Tο πιο χαρακτηριστικό πρόσωπο της ταινίας-μάλλον φιγούρα γιατί το πρόσωπο δεν κατάφερνες ποτέ να το δεις ολόκληρο-ήταν αναμφισβήτητα το τρομακτικό κορίτσι με τα μακριά μαλλιά, που έβγαινε από την... τηλεόραση, θεέ μου τι βλέπαμε, και σου έκανε πολύ μεγάλο κακό, ας μην επεκταθούμε περαιτέρω, κάτι που μας είχε οδηγήσει στο να φοβόμαστε ακόμα και να ανάψουμε την τηλεόρασή μας.

Γλύκα δεν ήταν;

the ring 66329 742fa

Που λέτε, το τρομακτικό εκείνο κορίτσι, μεγάλωσε, άλλαξε και ομολογούμε, ότι σήμερα στα 24 της είναι μία κούκλα! Η Daveigh Chase λοιπόν, σήμερα είναι 24 ετών, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, προσπαθεί μάλλον, ενώ είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στα social media!

Ομολογουμένως τεράστια αλλαγή.