H Demi Moore έχει κυτταρίτιδα και είναι ok με αυτό: Οι φωτό που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση

Γωγώ Φούντα
H Demi Moore έχει κυτταρίτιδα και είναι ok με αυτό: Οι φωτό που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση

Ε δε θα σκάσει κιόλας

H Demi Moore είναι μία star η οποία γενικά φημίζεται, όχι μόνο για τις σέξι της εμφανίσεις, αλλά και για την αδιάκοπη μάχη της με το χρόνο, μιας και είναι γνωστό ότι έχει καταφύγει ουκ ολίγες φορές στο χειρουργικό νυστέρι προκειμένου να κάνει τις... επιδιορθώσεις της!

demi-moore-shops-skincare-products-nyc-01 0d631
demi-moore-shops-skincare-products-nyc-03 46e33

Κι όμως, υπάρχει και κάτι που ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσων, το οποίο διαθέτει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με άκρως καλοκαιρινή περιβολή, κόκκινο και πρησμένο πρόσωπο-λογικά θα είχε κάνει κάποια θεραπεία-και με αρκετή κυτταρίτιδα η οποία σχολιάστηκε έντονα από τα ξένα sites.

demi-moore-shops-skincare-products-nyc-05 3a728
demi-moore-shops-skincare-products-nyc-08 4e6fd

Συγνώμη αλλά εμείς έχουμε να πούμε, ότι εκτός του ότι το κορμί της για τα 52 της χρόνια, είναι ωραιότατο και σε άψογη κατάσταση, είναι λογικό να έχει κυτταρίτιδα διότι είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Και καλά κάνει και φοράει τα κοντά της, γιατί είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη. Οπότε φίλες μου απενοχοποιηθείτε με συνοπτικές διαδικασίες και χαρείτε το υπόλοιπο του καλοκαιριού! Μια ζωή την έχουμε τελοσπάντων και δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για τέτοια πράγματα.

demi-moore-shops-skincare-products-nyc-07 abbc9