Αγρίεψαν τα πράγματα στην υπόθεση Ben Affleck και Jennifer Garner

Ερμιόνη Σαρρή
Αγρίεψαν τα πράγματα στην υπόθεση Ben Affleck και Jennifer Garner

Τελικά ποιος έχει δίκιο;

Έχουμε να σας πούμε ότι από χθες το απόγευμα έχει γίνει ο απόλυτος χαμός στην υπόθεση Ben Affleck και Jennifer Garner. Οι φήμες θέλουν τον ηθοποιό να ζει έναν έρωτα μεγάλο με τη νταντά των παιδιών του Christine Ouzounian και εκείνος να διαδίδει παντού ότι τα δημοσιεύματα είναι απλά... «σκουπίδια».

2AEE435C00000578-3178498-Garbage According to Us Weekly Ben Affleck has moved on from Jen-a-11 1438167353664 f21e9 7285a

Το Us weekly ξεσκέπασε τη φημολογούμενη παράλληλη σχέση του ηθοποιού με την 28χρονη κοπέλα και μάλιστα έγραψε ότι κατά την πρόσληψή της ήταν ήδη το κορίτσι του. Η ερωτική τους σχέση προείχε της επαγγελματικής και όλα αυτά είναι που έφεραν εκτός εαυτού τον Ben. Ο ηθοποιός θέλει να κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε Μέσο και ιδιαίτερα απέναντι στο συγκεκριμένο περιοδικό που δημοσίευσε την είδηση.

CLE6xjZWsAAi6N1 22e08

Από την άλλη ο διευθυντής ψυχαγωγίας του περιοδικού Ian Drew είναι απόλυτα σίγουρος για όσα έγραψε το Us Weekly και θεωρεί ότι οι πηγές του είναι αληθείς. Οι μαρτυρίες για αυτόν τον έρωτα έχουν έρθει από το φιλικό περιβάλλον της 28χρονης και από ότι φαίνεται η υπόθεση αυτή δε θα κλείσει και πολύ σύντομα.

Ο Ben είναι έτοιμος για σκληρή επίθεση και αναμένουμε τις εξελίξεις.