Ποιος το περίμενε αυτό; Η Kate Middleton έκανε για ακόμη μία φορά την έκπληξη

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος το περίμενε αυτό; Η Kate Middleton έκανε για ακόμη μία φορά την έκπληξη

Η βασίλισσα Ελισάβετ τι γνώμη να έχει άραγε;

Η Kate Middleton είναι μία γυναίκα... ασταμάτητη. Ίσως πολλές στη θέση της, έχοντας αποκτήσει τον τίτλο της Δούκισσας, να απολάμβαναν τα οφέλη του με το παραπάνω, αλλά εκείνη διαφέρει πολύ. Όταν την είδαμε να παίζει γκολφ, βόλεϊ και γενικώς να φέρεται ως μία απλή και καθημερινή γυναίκα, τη λατρέψαμε.

Οι τελευταίες όμως πληροφορίες θα κάνουν την Kate να ανέβει άλλο ένα επίπεδο στην καρδιά σας, καθώς γίνεται ένα από τα πιο cool κορίτσια της Μ.Βρετανίας. Η σύζυγος του πρίγκιπα William εδώ και λίγα 24ωρα κρατάει στο χέρι της ένα δίπλωμα scuba diving και είναι έτοιμη να ανακαλύψει το βυθό της θάλασσας. Μία Δούκισσα με βατραχοπέδιλα και μάσκα.

08E75A4100000514-3182768-image-a-2 1438503335131 eb6d2

Το Παλάτι ανακοίνωσε επίσημα της απόκτηση του διπλώματος «Professional Association of Diving Instructors» από την Kate και εκείνη είναι έτοιμη να συνοδεύσει τον William στις βουτιές του. Θα αποχωρίζεται τα επίσημα φορέματά της για τη στολή του δύτη και θα είναι το τέλειο θαλάσσιο ταίρι για αυτόν. Πόσο πιο cool δηλαδή θα γίνει η Kate; She rocks (όπως θα έλεγαν και μερικοί μερικοί)!