Glam Girl: Η Taylor Swift φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και μιλά για όλα! (+φωτός)

Glam Girl: Η Taylor Swift φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και μιλά για όλα! (+φωτός)

Το «χρυσό» κορίτσι της μουσικής μίλησε για τη διαμάχη της με την Apple, τη μόδα, τις διάσημες κολλητές της, αλλά και τη σχέση της με το ανδρικό φύλο

Πρόσφατα, η Taylor Swift έκανε παράπονα στην Apple, γιατί η εταιρεία αποφάσισε να δώσει στους χρήστες του Apple Music μια τρίμηνη δωρεάν δοκιμή της μουσικής υπηρεσίας, χωρίς όμως να πληρωθούν οι δημιουργοί των κομματιών. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε σε χρόνο dt, διαβεβαιώνοντάς την πως η απόφαση θα αλλάξει και πως όλοι θα πληρωθούν κανονικά, ακόμη και αυτή την τρίμηνη περίοδο. Η Taylor μίλησε στη μητέρα της πριν δημοσιοποιήσει το γράμμα: «Το διάβασα στη μαμά μου. Πάντα θα είναι εκείνη η πρώτη. Ήμουν πολύ φοβισμένη γι’ αυτό το γράμμα, όμως έπρεπε να το γράψω. ‘Μπορεί να μη το δημοσιοποιήσω’, της είπα, αλλά έπρεπε να το πω».

Η 25χρονη σταρ μίλησε επίσης και για τη σχέση της με τις διάσημες φίλες της, την Lena Dunham, την Karlie Kloss, τη Gigi Hadid και τη Selena Gomez και τόνισε πως κανένας άνδρας δε μπορεί να μπει ανάμεσά τους. «Έχουμε κορίτσια στην παρέα μας που έχουν βγει με τους ίδιους άνδρες. Είναι σαν μια αδελφότητα, που έχει πιο ψηλή θέση στη λίστα με τις προτεραιότητές μας. Είναι πολύ πιο σημαντικό από έναν τύπο που τελικά δεν ταίριαξες», δήλωσε η Swift.

Τέλος, θεωρεί τον εαυτό της style icon; «Νομίζω πως ξέρω πώς να δημιουργήσω ένα καλό outfit... Όμως όποια μέρα αποφασίσεις πως θα είσαι style icon, θα είναι η μέρα που θα πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη και πραγματικά να τσεκάρεις τον εαυτό σου», είπε η τραγουδίστρια, που θεωρείται fashion icon για πολλά κορίτσια και νεαρές γυναίκες ανά τον πλανήτη.

Η Taylor πόζαρε στο φακό του διάσημου φωτογράφου Mario Testino, σε μια super glamorous φωτογράφιση, που θα δείτε στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Beyonce για ένα ζευγάρι παπούτσια; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Χωρίς ίχνος ρετούς: Η Jennifer Lawrence με μπικίνι, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

fashiondiaries247.blogspot.com