Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes

Αυτοί είναι οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes

Ποιος βρέθηκε στην πρώτη θέση; Στοιχείο: Είναι άνθρωπος από... σίδερο!

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε φέτος, όπως και κάθε χρόνο, την ετήσια λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς για την περίοδο από τον Ιούνιο του 2014-2015 και στην πρώτη θέση βρέθηκε ένας πολύ αγαπημένος μας σταρ. Ας ξεκινήσουμε όμως από το no. 5.


Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Adam Sandler, αφού η συμφωνία του με τη γνωστή online streaming υπηρεσία ταινιών και σειρών, Netflix, του απέφερε, μαζί με τα άλλα projects του, 41 εκατομμύρια δολάρια.
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο γοητευτικός Bradley Cooper, λόγω της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας «Ελέυθερος Σκοπευτής», στην οποία ήταν και παραγωγός, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 41,5 εκατομμύρια δολάρια.
Στην τρίτη θέση είδαμε τον Vin Diesel, με έσοδα 47 εκατομμύρια δολάρια. Αναρωτιέστε πώς έγινε αυτό; Η ταινία «Fast & Furious 7: Οι μαχητές των δρόμων», είχε κέρδη 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια!
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε βετεράνος πλέον, Κινέζος ηθοποιός, Jackie Chan, που κατάφερε, μέσα σε μια χρονιά να βγάλει από τις ταινίες του, 50 εκατομμύρια δολάρια.
Φυσικά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Robert Downey Jr., του οποίοι οι απολαβές ανήλθαν στα 80 εκατομμύρια δολάρια! Οι αρκετά... σημαντικές απολαβές του Downey οφείλονται στο blockbuster «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», που είχε παγκόσμια κέρδη περίπου στα 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα

Το "Κατακούτελα" είναι μία από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες του καλοκαιριού (+trailer)

10 βιβλία για να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι

fashiondiaries247.blogspot.com