Η δημιουργός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει γιατί «σκότωσε» τον αγαπημένο μας McDreamy!

Η δημιουργός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει γιατί «σκότωσε» τον αγαπημένο μας McDreamy!

Τέλος στα... σενάρια!

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ο θάνατος του λατρεμένου μας McDreamy ή αλλιώς Derek Shepherd, έχει ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων από τους φανατικούς θαυμαστές του Grey's Anatomy.


Όλο αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει αμέτρητους λόγους για τους οποίους –υποτίθεται- η δημιουργός, παραγωγός και σκηνοθέτης Shonda Rhimes «σκότωσε» τον κούκλο γιατρό - από το ότι ο Patrick Dempsey είχε άσχημη συμπεριφορά κατά τα γυρίσματα, μέχρι ότι η Ellen Pompeo (συμπρωταγωνίστριά και τηλεοπτική του σύζυγος) αποκάλυψε στην πρώην σύζυγό του Jillian Fink καθώς και στην Rhimes την απιστία του με νεαρή συμπρωταγωνίστριά του.

Φαίνεται όμως πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, μιας και την περασμένη Τρίτη, η Shonda Rhimes αποκάλυψε κατά την διάρκεια του «Television Critics Association press tour» τον πραγματικό λόγο!

shonda-rhimes-1024 0927e

Συγκεκριμένα σημείωσε τα εξής: «Ποιες ήταν οι επιλογές; Ο Derek επρόκειτο να εγκαταλείψει την Meredith και τι θα σήμαινε αυτό; Αυτό θα υπονοούσε πως η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή, καθώς και ότι αυτό που λέγαμε εδώ και 11 χρόνια ήταν ένα ψέμα και ο McDreamy δεν ήταν McDreamy. Για εμένα αυτό ήταν ανυπόφορο. Η αγάπη της Meredith και του Derek έπρεπε να παραμείνει η αγάπη της Meredith και του Derek. Έτσι, όσο επώδυνο κι αν ήταν για εμένα ως αφηγήτρια, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσω αυτό που ένιωθα πως ήταν αληθινό, ήταν να πεθάνει ο Derek ώστε η αγάπη αυτή να παραμείνει ειλικρινής. Πραγματικά δεν μπορούσα να αντέξω την ιδέα πως κατέληξε να είναι ένας κακός άνθρωπος που παράτησε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και αυτό να είναι μια αληθινή ιστορία. Για εμένα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να μείνει αληθινή η μαγεία της Meredith και του Derek και να διατηρηθεί ανέγγιχτη στο χρόνο».

greys-anatomy-inline ef4a5

Οι απορίες λύθηκαν και τα πράγματα «μπήκαν» στη θέση τους. Όχι ότι η απάντηση αυτή θα κάνει τις fans του McDreamy να αισθανθούν καλύτερα, αλλά ΟΚ οι αλήθειες πρέπει να λέγονται!