Μας συγκίνησε! Η Kylie έκανε την απόλυτη πράξη γενναιοδωρίας στα γενέθλιά της!

Μας συγκίνησε! Η Kylie έκανε την απόλυτη πράξη γενναιοδωρίας στα γενέθλιά της!

Τελικά, δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό της! 

Μπορεί να την έχουμε στο μυαλό μας ως αρκετά εγωκεντρική, και φυσικά δε θα σκεφτόμασταν ποτέ πως θα μπορούσε να σπαταλήσει χρόνο και χρήμα για να βοηθήσει τους γύρω της, όμως η Kylie Jenner τελικά δεν είναι έτσι και μας το απέδειξε. Η πασίγνωστη σταρ κλείνει τα 18 της χρόνια στις 10 Αυγούστου, και είπε να κάνει μια καλή πράξη, ένεκα της γιορτής της, που μας έκανε να αναθεωρήσουμε όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για εκείνη.


Η ριάριλι περσόνα επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες νοσοκομείο στο Los Angeles, όπου νοσηλεύονται παιδιά και έκανε μια μεγάλη δωρεά, προς τιμήν των επερχόμενων γενεθλίων της. Μάλιστα, το νοσοκομείο επισκέφθηκε η ίδια αυτοπροσώπως, αφού θέλησε να περάσει μια ολόκληρη μέρα με τα παιδιά αυτά. Και φυσικά, δεν πήγε με... άδεια χέρια, αλλά γέμισε με δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά.


Η ίδια, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου παρουσιάζει τις τσάντες με τα δώρα που προορίζονταν για τα παιδιά, ενώ έγραψε ως λεζάντα «Ας ξεκινήσουμε τον εορτασμό των γενεθλίων. Πρώτος σταθμός: @childrensla».

nmjm e4d94


Ύστερα από αυτή της την πράξη και τη χαρά που θα έδωσε σε αυτά τα παιδιά, ομολογούμε πως τη βλέπουμε με άλλα μάτια!

Διαβάστε ακόμη:

Φτου φτου! Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ έκαναν την πρώτη τους έξοδο ως παντρεμένοι!

Oh God! To καλύτερο δώρο γενεθλίων της Kylie Jenner αποδείχθηκε μια... φούσκα!