Είσαι όντως εσύ;Η Kim Kardashian παίρνει θέση για ένα πράγματι σοβαρό γεγονός!

Είσαι όντως εσύ;Η Kim Kardashian παίρνει θέση για ένα πράγματι σοβαρό γεγονός!

Ύστερα από το μακιγιάζ και τις selfies η ριάλιτι σταρ μας εκπλήσσει ευχάριστα! 

Μπορεί συνήθως να μην καταπιάνεται με τόσο σοβαρά θέματα, μιας και το ενδιαφέρον της μονοπωλεί η εικόνα της σε όλες τις διαστάσεις της. Από απλά tips ομορφιάς που θα σε κάνουν να δείχνεις καλύτερη μέχρι κόλπα για μοναδικές selfies. Όμως, η Kim Kardashian, αυτή τη φορά είπε να ξεφύγει από τα τετριμμένα της και να πάρει ανοιχτή θέση για ένα κοινωνικό (!) θέμα.


Σύμφωνα λοιπόν με την σταρ, πρόκειται για το θέμα της οπλοφορίας, σχολιάζοντας η ίδια πως είναι κάτι που την απασχολεί αρκετά. Με αφορμή τα άσχημα νέα της δολοφονίας μιας ολόκληρης οικογένειας στο Texas η 34χρονη Kim –που περιμένει το δεύτερο παιδί της και την περίοδο αυτή φαίνεται να είναι πιο ευσυγκίνητη- πόσταρε στα social media το δικό της μήνυμα για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των όπλων.


«Έχετε ακούσει για την τρομερή ιστορία του David Conley που σκότωσε την πρώην του και ολόκληρη την οικογένειά της; Τα 6 παιδιά της και τον άντρα της! Αγόρασε ένα όπλο ONLINE! Πως είναι τόσο εύκολο να αγοράσεις online όπλο; Δεν σας αρρωσταίνει αυτή η ιδέα; Να μην απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις για την αγορά του!», ανέφερε έξαλλη η σταρ, που την είδαμε για μια από τις ελάχιστες φορές να ασχολείται με κάτι πέρα από την εμφάνισή της. Εύγε Kim!

Διαβάστε ακόμη:

Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Πριγκίπισσας Diana!Ποια ήταν η αντίδραση της Ελισάβετ;

Χρόνια πολλά! Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει πως περνά τη μέρα της γιορτής της!