OMG! Η μεγάλη αποκάλυψη για την Amy Winehouse μας άφησε άφωνους!

OMG! Η μεγάλη αποκάλυψη για την Amy Winehouse μας άφησε άφωνους!

Τι άλλαξε στη ζωή της λίγο πριν πεθάνει; 

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον αιφνίδιο θάνατό της, κι όμως, οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Amy Winehouse συνεχίζονται ακόμα και σήμερα και μάλιστα είναι από εκείνες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μιας και, ομολογουμένως, δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι αντίστοιχο.


Σύμφωνα λοιπόν με τον πατέρα της, Mitch Winehouse, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, η διάσημη σταρ, που έφυγε από τη ζωή στα 27 της μόλις χρόνια, ήταν κατά πάσα πιθανότητα... έγκυος όταν πέθανε. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως εκείνη του είχε εξομολογηθεί ότι πίστευε πως περίμενε το πρώτο της παιδί με τον τότε σύντροφό της, Reg Traviss, και μάλιστα το ζευγάρι θα παντρευόταν σύντομα.

2B66879B00000578-3199605-Revelation Amy Winehouse s father Mitch has commented on Amy s r-m-28 1439681257187 9070f


Φυσικά, η ζωή είχε τελικά άλλα σχέδια για εκείνη, αφού τελικά όλα έσβησαν στις 23 Ιουλίου 2011, ημέρα του θανάτου της. Να ήταν όντως έγκυος ή η είδηση να αποτελεί μια προσπάθεια του πατέρα της για λίγη παραπάνω δημοσιότητα, μιας και ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί για τέτοια συμπεριφορά; Την αλήθεια μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Κάτι ξέχασες να φορέσεις!Η Rihanna έκανε την πιο αποκαλυπτική έξοδο με το νέο της σύντροφο

Γιατί αυτή η αλλαγή; Η σταρ δίνει τη δική της απάντηση στις φήμες για νευρική ανορεξία!