Σκληρή και αναποφάσιστη: Η Rihanna θα βαλει δύο διάσημους αθλητές να σφαχτούν για χάρη της

Γωγώ Φούντα
Σκληρή και αναποφάσιστη: Η Rihanna θα βαλει δύο διάσημους αθλητές να σφαχτούν για χάρη της

Με ποιον βγαίνει τελοσπάντων η star;

Ας μιλήσουμε ειλικρινά: Η απόρριψη όπως κι αν τη διαχειρίζεται κανείς, είναι σκληρή και πονάει, ακόμα κι αν κάποιος είναι ψύχραιμος και λίγο πιο αποστασιοποιημένος. Σκεφτείτε λοιπόν, πόσο περισσότερο θα πονούσε όταν είναι κανείς διάσημος και αυτό γίνεται δημόσια.

Για παράδειγμα, η Rihanna, παίρνει από εμάς, το βραβείο της άκαρδης star της ημέρας και ο λόγος θα σας κάνει να αισθανθείτε λίγο άβολα και αμήχανα! Που λέτε, σύμφωνα με φήμες, λίγο πριν η διάσημη τραγουδίστρια φουντώσει τις φήμες περί σχέσης της με τον Lewis Hamilton, έβγαινε με το star του NBA Matt Barnes. Ο Barnes λοιπόν, τον οποίο και άσχημο δε λες, έκανε το λάθος και είπε ότι η σχέση του με την RiRi βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του... ενθουσιασμού, και πως για την ώρα το πάνε αργά και σταθερά!

MattBarnesLosAngelesLakersvPhoenixSuns7th6hrgEd7Hl 51681

To άκουσε αυτό η Rihanna, τα πήρε στο κρανίο και ανέβασε στο Instagram της ενα video του Barnes με ειρωνικά από κάτω hastags, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν καν συναντηθεί!

2B61E4AC00000578-0-image-a-82 1439789921168 e73b7

Τώρα όλα αυτά δε σας φαίνονται κάπως περίεργα; Διότι είναι δυνατόν να μην έχουν συναντηθεί ποτέ και αυτός να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι βγαίνουν; Eκτός πια αν βλέπει και τον Barnes και τον Hamilton παράλληλα μέχρι να αποφασίσει. Δεν μας τα λες καλά RiRi μου.