Όντως; Οι νέες εξελίξεις θέλουν την Jennifer Aniston να έχει φορέσει αυτό το νυφικό

Ερμιόνη Σαρρή
Όντως; Οι νέες εξελίξεις θέλουν την Jennifer Aniston να έχει φορέσει αυτό το νυφικό

Θα ήταν σίγουρα πανέμορφη μέσα σε αυτό το φόρεμα

Τελικά δεν είμαστε το μοναδικό site που αγαπάει την Jennifer Aniston. Ο γάμος της με τον Justin Theroux έχει προκαλέσει τον απόλυτο πανικό και όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα έστω και μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα. Και αφού το πρώτο υποψήφιο νυφικό απορρίφθηκε με μία μεγάλη διάψευση, οι νέες μαρτυρίες θέλουν την ηθοποιό να έχει επιλέξει την παρακάτω δημιουργία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη dailymail, ο στιλίστας του γνωστού καταστήματος της Νέας Υόρκης Kleinfeld Bridal μαρτύρησε σε παίκτρια του «Say Yes To The Dress» το μυστικό της Jennifer Aniston. «Αυτό το νυφικό το γνωρίζω πολύ καλά. Βασικά το διάλεξα για την Jennifer Aniston για να το βάλει στο γάμο της. Στο μυαλό μου είναι το φόρεμα της Jen.» Αυτή ήταν η φράση που έχει κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι ο γρίφος... λύθηκε, αν και ειπώθηκε πριν από περίπου 4 μήνες.

2B789A7C00000578-3202667-image-m-18 1439930626553 90a30

Αυτό που μας μένει είναι η επιβεβαίωση. Η ηθοποιός φόρεσε τη δημιουργία του Mark Zunino ή όχι; Stay tuned, γιατί στον κόσμο του διαδικτύου όλα διαψεύδονται ή επαληθεύονται σε χρόνο dt!