Ουπς: Θυμάστε που η Kylie ζήλευε την Kendall; Μάλλον συμβαίνει το αντίθετο!

Ουπς: Θυμάστε που η Kylie ζήλευε την Kendall; Μάλλον συμβαίνει το αντίθετο!

Και σας έχουμε τις αποδείξεις

Πριν αρκετούς μήνες είχαν βγει στη... φόρα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ζήλια μεταξύ των αδερφών Jenner. Συγκεκριμένα αναφερόταν πως η Kylie ζήλευε τρελά την Kendall για την ομορφιά αλλά και την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία.

Οι μήνες πέρασαν και μετά από αρκετές πλαστικές επεμβάσεις η Kylie Jenner δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της. Πλέον πουλά ακόμη περισσότερο και από τις Kardashians. Ξαφνικά έχει γίνει το no.1 θέμα συζήτησης όλων των sites και κάπου εδώ η... ρόδα γύρισε.

kylie-kendall-jenner-cornrows 8626f

Aριστερά η Kylie, δεξιά η Kendall (λίγες ημέρες μετά)

kendall-jennner-cornrow-braids-w540 3b54b


Λέγεται, λοιπόν, πως η Kendall έχει αγανακτήσει με την υπερέκθεση της αδερφής της καθώς και με το γεγονός ότι καθετί που φορά η Kylie γίνεται trend. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε σε όλους το ότι πήγε και αντέγραψε το hairstyle της μικρότερης αδερφής της, κάνοντας κι εκείνη cornrow braids. Λίγες μόλις ημέρες αφότου η Kylie προκάλεσε πανικό με το συγκεκριμένο trend, ο φακός συνέλαβε την Kendall στο St. Barts, με το ίδιο look.

Ουπς, εκείνη ασχολείται με τη μόδα και καλό θα ήταν να είναι πρωτοπόρα και να μην αντιγράφει άλλους. Kendall, τι σου συμβαίνει;