Ti δήλωσε ο Νάσος Γαλακτερός μετά την αποχώρησή του στο Queen.gr.Βρεθήκαμε πίσω από τις κάμερες του Dancing with a stars

Ti δήλωσε ο Νάσος Γαλακτερός μετά την αποχώρησή του στο Queen.gr.Βρεθήκαμε πίσω από τις κάμερες του Dancing with a stars

Το χθεσινό Dancing with a stars είχε και ίντριγκα και αγωνία και μια αποχώρηση απρόσμενη. Ο Νάσος Γαλακτερός αποχώρησε αλλά η πίκρα του ήταν μεγάλη και το καταλάβαμε και στις δηλώσεις που έκανε στο Queen.gr λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε τα αποτελέσματα και είπε στον Γιώργο Γερολυμάτο και την παρτενέρ του ότι μένουν μέσα το κοινό πάγωσε μέσα στο πλατό. Ακόμη και τα υπόλοιπα ζευγάρια δεν πίστευαν ότι ο Νάσος Γαλακτερός θα έφευγε ενώ ήταν τέσσερις θέσεις παραπάνω από τον τελευταίο στην βαθμολογία. «Έτσι ήθελε το κοινό και σέβομαι την απόφασή του. Πέρασα μοναδικά στα τέσσερα live και έμαθα πολλά. Ο σκοπός ήταν ιερός για όλους και δε το ξεχνάω. Με τίμησαν με την πρόταση να συμμετέχω και βέβαια το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και έπρεπε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και χορέψαμε καλά, χάσαμε. Δεν πειράζει όμως. Θα τα βλέπω τα παιδιά και θα ξαναγυρίσω σύντομα» μας είπε ο Νάσος που πιστέψτε με, πρόκειται για ένα παιδί μάλαμα και ευγενέστατο. Ο Τρύφωνας Σαμαράς χθες δεν είχε κέφια. Τον παρακολουθούσα πόσο άγχος είχε.

Ήθελε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό αλλά με τον χορό δε το έχει. Πήρε και πάλι τον χαμηλότερο βαθμό και τον ενόχλησε. Η Ελεονώρα μας θάμπωσε. Πανέμορφη. Η Μαριέττα είχε άγχος αλλά τα κατάφερε με τις πιρουέτες της. Η Νάντια Μπουλέ πήρε μεγάλο βαθμό και δίκαια κέρδισε και μεγάλο μέρος της θετικής ψήφου του κοινού. Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είχε προβληματάκια συνεννόησης με το control αλλά τα πειράγματα με τον Γιάννη Λάτσιο έσπαγαν αυτή την αμηχανία σε νεκρά διαστήματα στο ζωντανό πρόγραμμα που έφτασε πάλιν σε υψηλή τηλεθέαση και άγγιξε το 40%.

Τον ρόλο του αυστηρού αυτή την φορά είχε η Έρικα Πρεζεράκου που δεν δίστασε να βάλει επτά στον χορό του Κώστα Μαρτάκη με την παρτενέρ του Μαρία, όταν ο Γιάννης Λάτσιος έβαζε οχτώ. Άλλη μια αποχώρηση γράφτηκε στην ιστορία και πλέον αναμένουμε το πέμπτο κατά σειρά live όπου ο Γιώργος Γερολυμάτος πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος του έδωσε άλλη μια ευκαιρία αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη.