Να την πιστέψουμε; Η star αρνείται πως έχει κάνει πλαστική & ιδού το επιχείρημά της!

Να την πιστέψουμε; Η star αρνείται πως έχει κάνει πλαστική & ιδού το επιχείρημά της!

Δηλώνει πως τα οπίσθιά της είναι φυσικά

Οι κυρίες στο μακρινό Hollywood λατρεύουν τις πλαστικές επεμβάσεις. Είναι γεγονός πως καμιά τους δεν έχει αρκεστεί σε μία μόνο μικροεπέμβαση –μην ξεχνάμε πως οι επεμβάσεις αυτές είναι... εθιστικές. Οι περισσότερες, λοιπόν, stars έχουν πειράξει κάθε πιθανό σημείο του προσώπου αλλά και του σώματός τους.

Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι πως οι περισσότερες αρνούνται πεισματικά πως έχουν επισκεφθεί πλαστικό. Λίγες είναι αυτές που το δηλώνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μία από αυτές είναι και η Iggy Azalea, η οποία δε δίστασε κατά το παρελθόν να δηλώσει πως έκανε πλαστική στη μύτη και στο στήθος της.

52370 71bbd
HS IggyButt 01 ac944

Είναι όμως αυτές οι μόνες πλαστικές που έχει κάνει; Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως έχει πειράξει και τα οπίσθιά της αλλά εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά. Συγκεκριμένα τόνισε πως τα οπίσθιά της είναι φυσικά και πως αν τα είχε πειράξει δε θα είχε κανένα θέμα να το παραδεχτεί. Άλλωστε δεν κρύφτηκε με τις προηγούμενες πλαστικές, γιατί να το κάνει τώρα;

maxresdefault 07d0a

Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά ως καλοί και αγνοί άνθρωποι που είμαστε θα την πιστέψουμε!