Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά σήμερα και ένας Θεός ξέρει τι θα ακούσουμε και τι θα δούμε από τους σταρ της διεθνής showbiz, μέρες που είναι. Ήδη η Lady Gaga είπε να τιμήσει τις άγιες τούτες μέρες και να κυκλοφορήσει το νέο της single «Judas», αφενός για να είναι μέσα στο κλίμα, αφετέρου για να κάνει τη δική της, ιδιαίτερη, δήλωση πάνω στην ιστορία του χριστιανισμού –και όλοι είδαμε πως πήγε αυτό. Παρόλα αυτά, η περασμένη εβδομάδα αν και όχι Μεγάλη, τα πήγε εξαιρετικά από ατάκες και δηλώσεις διασήμων, για να μην μείνουμε παραπονεμένοι κι εμείς με τις συνηθισμένες ζωές μας. Διαλέξαμε τις καλύτερες και στις παρουσιάζουμε αυτούσιες παρακάτω.

Jennifer Aniston (σχολιάζοντας το πόσο απλό θα ήταν να κλείσουν αυτή και ο George Clooney τα στόματα των παπαράτσι που ασχολούνται με τις προσωπικές τους ζωές, μια και καλή): «Θα μπορούσα απλώς να πάρω τον George και να του πω: "Αγάπη, έλα να κλεφτούμε και να κάνουμε παιδιά..."».

Courteney Cox (για το πώς απέρριψε τις σεξουαλικές προτάσεις του πρώην συζύγου της David Arquette στο πρόσφατο ταξίδι που έκαναν μαζί στο Disney World): «Προσπάθησε να μου ριχτεί. Και του είπα "Ξέρεις, δεν έχεις την κάρτα ταχείας κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή. Όχι προς αυτή τη διαδρομή!"».

Rihanna (για τα σχέδια της αν γύριζε ένα videoclip μαζί με την Britney Spears): «Θα ήθελα να δείρω την Britney».

Jessica Simpson (για το πώς χρησιμοποιεί το καλύτερο «αξεσουάρ» της προς όφελός της): «Μπορώ να ξεφύγω εύκολα από τις κλήσεις της τροχαίας: Τους δείχνω «τα κορίτσια» και κλείνω το μάτι».

Adele (σχετικά με το τι την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες ποπ σταρ): «Λατρεύω να βλέπω το στήθος και τον πισινό της Lady Gaga. Λατρεύω να βλέπω το στήθος και τον πισινό της Katy Perry. Το λατρεύω. Αλλά αυτό δεν είναι το νόημα της δικής μου μουσικής».

Zach Galifianakis (σχετικά με το γιατί τα sites κοινωνικής δικτύωσης έχουν πιάσει πάτο): «Απλώς θα συμβούλευα τον κόσμο πως, ενώ δέχομαι το να τουιτάρουν σχετικά με τη νέα αγορά χαρτιού υγείας που έκαναν, ειλικρινά δεν θέλω να ξέρω τι σχήμα έχει το καπάκι της τουαλέτας τους».

Tina Fey (ενθυμούμενη την όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία της γέννας): «Δεν είμαι σίγουρη πως το θυμάμαι σωστά, αλλά νομίζω πως πονά πολύ όταν έρχονται προς τα έξω».