Η σταρ βρέθηκε στα γραφεία της αστυνομίας και ο λόγος θα σας φανεί πολύ λογικός

Ερμιόνη Σαρρή
Η σταρ βρέθηκε στα γραφεία της αστυνομίας και ο λόγος θα σας φανεί πολύ λογικός

Βγήκε για ψώνια και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

Το κορίτσι αυτό θα το λέγαμε κάπως απρόβλεπτο. Κανείς δεν μπορεί να εισχωρήσει μέσα στο κεφάλι της και ουδείς (επίσης) δεν μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές της κινήσεις. Έχει περάσει πολλά και κατά μία πλευρά, μπορούμε να καταλάβουμε τη συμπεριφορά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα μας απασχολήσει με την κίνησή της να κατευθυνθεί στα γραφεία της αστυνομίας και να κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους την ενοχλούσαν.

Και ποιοι ήταν αυτοί που ενόχλησαν την Amanda Bynes; Οι παπαράτσι αγαπητές μας φίλες, όπου της την είχαν στημένη κατά την έξοδό της από το Nasty Gal του Melrose. Η σταρ ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και αισθάνθηκε να κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα. Όταν το κυνηγητό έγινε κάπως υπερβολικό, εκείνη θέλησε να κατευθυνθεί προς την αστυνομία. Στο πλευρό της είχε και την life coach της.

rs 560x440-150825184727-1024.Amanda-Bynes-Sheriff-West-Hollywood.ms.082515 copy d1686

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σταρ ήταν ανάστατη και δέχθηκε μερικές συμβουλές για το πώς θα φύγει από εκεί χωρίς να γίνει αντιληπτή. Μετά από όσα έχει περάσει και περνά, το μόνο που χρειάζεται είναι η ηρεμία της.