Eπιστροφή του Γρηγόρη στην πρωινή ζώνη ως καλεσμένος. Η συγκίνησή του και το μήνυμα του για το επαγγελματικό του μέλλον στο δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά .

Eπιστροφή του Γρηγόρη στην πρωινή ζώνη ως καλεσμένος. Η συγκίνησή του και το μήνυμα του για το επαγγελματικό του μέλλον στο δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά .

To  «πάμεεεεεεεε» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επιστροφή του στο πλατό που έζησε μοναδικές στιγμές για έξι χρόνια. Συγκίνηση επικράτησε πριν λίγο στο « Πρωινό μου» όπου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Για ποιον λόγο υπήρχε όμως αμηχανία και τι μηνύματα πέρασε ο παρουσιαστής λίγες μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του; Όλες οι απαντήσεις στο Queen.gr

Στις 11.55 ο Γρηγόρης καλημέρισε τους οικοδεσπότες του πρωινού προγράμματος του Mega. Μετά από δυο χρόνια έδωσε συνέντευξη ο γνωστός παρουσιαστής σε ζωντανή εκπομπή και μάλιστα σε άτομα που πήραν την σκυτάλη μετά από εκείνον που για έξι χρόνια έχτισε μια ζώνη με το δικό του στίγμα και με μεγάλη επιτυχία. Πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις Λιάγκα- Αρναούτογλου. Αν και φάνηκε μια αμηχανία στις απαντήσεις του Άρνι, μάλλον έμειναν στην άκρη λάθη του παρελθόντος από δηλώσεις του δημοσιογράφου για τον Γρηγόρη. Η Φαίη δε σταμάτησε να ρωτάει αλλά η είδηση φωτιά δεν βγήκε. Απλά ο άλλοτε βασιλιάς των πρωινάδικων ανακοίνωσε ότι δε θέλει ή καλύτερα δεν ενδιαφέρεται να κάνει ξανά πρωινό. Βραδινό θα είναι το επόμενο βήμα του με ταξιδιωτική εκπομπή και στην συνέχεια μια εκπομπή τύπου Πέτρου Κωστόπουλου.

Η συγκίνησή του ήρθε όταν είπε ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Άφησε στην άκρη την σχέση του με την Νάντια Μπουλέ και απλά έμεινε στο ότι μάλλον η πρώην σύντροφός του είχε δίκιο όταν εξέφρασε το παράπονο ότι δεν ήθελε να την γνωρίζουν εεπιδή ήταν μαζί του σε σχέση. Τζέντλεμαν και πλήρη κάλυψη όπως καταλαβαίνετε. Έφτασε στο στούντιο στις 10.15 και αμέσως άρχισε να χαιρετάει ένα - ένα τα άτομα που έζησε μοναδικά όλα αυτά τα χρόνια. Οπερατέρ, ηχολήπτες, δημοσιογράφοι θυμήθηκαν τα παλιά μαζί του και έδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο δεμένοι ήταν σαν ομάδα όλοι τους.

Απαλλαγμένος από το άγχος του συμβολαίου, ανακρίθηκε και απάντησε σε όλα. Αλλά μάλλον οι παρουσιαστές ήταν ελαστικοί και όχι απαιτητικοί να μάθουν πράγματα για την προσωπική του ζωή. Εμφανώς αδυνατισμένος έδειξε ότι του λείπει η επαφή με τον κόσμο και το πρωί σύμφωνα με μηνύματα του κόσμου είναι ένας άλλος άνθρωπος με πολύ κέφι και χιούμορ. Τέλος να αναφέρουμε και τις ευχές του Αντώνη Ρέμου που του είπε ότι πλέον πρέπει να αλλάξει σελίδα προσωπικά και ότι χάρηκε πολύ που ανανέωσε το συμβόλαιό του ξανά στο μεγάλο κανάλι.