Η νεαρή όμορφη Χρύσα Μπανδελή από το Greek Idol μιλάει για την αποχώρησή της και την σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά.

Η νεαρή όμορφη Χρύσα Μπανδελή από το Greek Idol μιλάει για την αποχώρησή της και την σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά.

Μόνο στο Queen.gr η Χρύσα Μπανδελή μοιράζεται μαζί μας το συναίσθημα της αποχώρησης της από το πρώτο live του Greek Idol.

Είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το Greek Idol το Σάββατο το βράδυ και άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την φωνή της. Η Χρύσα Μπανδελή μιλάει στο Queen.gr και μοιράζεται μαζί μας φωτογραφικό υλικό τόσο από την εμφάνισή της σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή Καλώς τους όσο και από τα παιδικά της χρόνια.

« Στεναχωρήθηκα και δε μπορώ να το κρύψω. Ήταν ένα ταξίδι που έληξε πολύ γρήγορα και αυτό με πλήγωσε πολύ. Ήθελα να αποδείξω και στην οικογένειά μου ότι μπορώ να τα καταφέρω αλλά τελικά αποχώρησα μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά από το πρώτο Live. Δε το βάζω κάτω όμως και συνεχίζω να διεκδικώ το όνειρό μου. Από την άλλη πλευρά περίμενα πολύ να δω την κυρία Κορομηλά. Ευγενέστατη και πολύ καλή στην δουλειά της. Το καμαρίνι της ήταν πάντα ανοιχτό για όλους μας αυτές τις ημέρες των προβών. Αυτά μας δήλωσε η όμορφη Χρύσα που σπουδάζει θεολογία και σε λίγες μέρες θα βρεθεί στα Ιωάννινα για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένεια της.

Σε ηλικία, μόλις 11 ετών θέλησε να πάει στο "Καλώς τους" στη Ρούλα Κορομηλά για να δείξει το ταλέντο της και πράγματι έκανε αίσθηση τότε με την ήδη ώριμη -για την ηλικία της- φωνή της. Από τότε σιγόβραζε το όνειρο και η επιθυμία της Χρύσας. Οκτώ χρόνια μετά, θα βρεθεί ξανά δίπλα στη δημοφιλή παρουσιάστρια, η οποία την θυμάται, την ξεχωρίζει και την καλωσορίζει στο μεγαλύτερο talent show! Η πορεία της, όμως, στο σώου θα είναι πολύ σύντομη. Μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά, θα αποχωρήσει, σοκαρισμένη από το αποτέλεσμα. Ήταν σίγουρη -όπως και εγώ άλλωστε- ότι θα περάσει στη δεκάδα και ότι θα έχει πολύ μέλλον στο "GREEK IDOL". Ακόμα μια ψυχρολουσία για την όμορφη κοπέλα που είδε τα όνειρά της να γκρεμίζονται στο άκουσμα του ονόματος της "Κέρεν" δια στόματος Πέτρου Κωστόπουλου που πέρασε στην δεκάδα.