Αniston-Theroux: H εξωφρενική είδηση για το γάμο τους που μας έκανε να γελάσουμε

Γωγώ Φούντα
Αniston-Theroux: H εξωφρενική είδηση για το γάμο τους που μας έκανε να γελάσουμε

Μα είναι δυνατόν να σκέφτηκαν κάτι τέτοιο;

Σας έχουμε πει ότι λατρεύουμε το Hollywood και οτιδήποτε το περιβάλλει, όπως για παράδειγμα ο... Τύπος; Αν όχι σας το λέμε τώρα! Διότι εκεί που σήμερα προβλεπόταν μία βαρετή ημέρα, με το που ήρθαμε στο γραφείο όλα άλλαξαν προς το καλύτερο, μιας και με την είδηση που διαβάσαμε ομολογούμε ότι καταψυχαγωγηθήκαμε!

Που λέτε, 21 ημέρες μετά, το μυστικό γάμο Jennifer Aniston-Justin Theroux, και αφού τους έχουμε παρακολουθήσει να καλοπερνάνε στο μήνα του μέλιτος και να δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, βγαίνει σήμερα δημοσίευμα, που κάνει λόγο για... χωρισμό! Ναι καλά διαβάσατε κυρίες και κύριοι, το διάσημο ζεύγος δεν πρόλαβε να χαρεί τον έγγαμο βίο, και σκέφτεται ήδη το διαζύγιο.

rs 634x1024-141122094732-634.Jennifer-Aniston-Justin-Theroux-Cake.jl.112214 6f79b

Συγκεκριμένα, και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, οι πρώτοι καυγάδες ξεκίνησαν στο ταξίδι αμέσως μετά το μυστήριο, θα ήταν υπερβολή άλλωστε να τσακώνονται στο...γλέντι(!), με την Aniston να έχει πέσει σε βαθιά περισυλλογή και να σκέφτεται μήπως έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Για την ώρα, βρίσκονται σε διάλειμμα διαρκείας, η Jennifer νιώθει καταρρακωμένη ενώ ο Justin, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, δεν της δίνει καμία σημασία!

jenifer-aniston-dyo 62d45

Ειλικρινά, θα θέλαμε να κάνουμε έστω και ένα καυστικό σχόλιο για την απίστευτη αυτή ιστορία, αλλά είμαστε τόσο μουδιασμένοι από τη φαντασία των συγκεκριμένων συντακτών, που το αφήνουμε να περάσει έτσι απλά. Και μη χειρότερα!