H star του Game of Thrones είναι φαβορί για έναν ρόλο που... δε θα της αρέσει καθόλου

Γωγώ Φούντα
H star του Game of Thrones είναι φαβορί για έναν ρόλο που... δε θα της αρέσει καθόλου

Tα μισά να μας έλεγαν

Σίγουρα το να πρωταγωνιστείς στο Game of Thrones, είναι από μόνο του huge και απίστευτο και τέλειο. Εκτός βέβαια από όλα αυτά, είναι και ένα μέσο για να γίνεις διάσημος, και φυσικά να πάρεις ακόμα περισσότερους ρόλους, από αυτούς που θα έπαιρνες σε άλλη περίπτωση.

Όπως για παράδειγμα η Natalie Dormer, η οποία υποδύεται την Margaery τη σύζυγο του βασιλιά, και η οποία εκτός απροόπτου,-δηλαδή να πεθάνει στην πρώτη σκηνή του 6ου κύκλου-συνεχίζει ακάθεκτη τις δολοπλοκίες της στην αγαπημένη μας σειρά! Έλα όμως που το κοινό της ετοιμάζει εκπληξούλα και καινούριο... πόνημα, χωρίς καν εκείνη να χρειαστεί να κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι.

Untitled 10520

Που λέτε, το κοινό των social media κλήθηκε να ψηφίσει ποια θεωρεί την ιδανική ηθοποιό για να ενσαρκώσει την Miss Piggy, και όπως ήταν αναμενόμενο, η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε τη... Natalie! Mάλιστα, η δικαιολογία των περισσότερων, ήταν ότι απλά μοιάζουν πάρα πολύ φυσιογνωμικά! Κάτι που βέβαια πιστεύουμε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι άλλο να το υποψιάζεσαι και άλλο να σου λέει κατάμουτρα τόσος κόσμος ότι μοιάζεις με γουρουνίτσα! Κουράγιο Natalie, θα ήταν χειρότερο αν σου έλεγαν ότι τους θυμίζεις χιμπαντζή!