Μας συγκίνησε! Το μήνυμα της κόρης του Robin Williams ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Μας συγκίνησε! Το μήνυμα της κόρης του Robin Williams ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Η Zelda Williams δεν ξεχνά τον αγαπημένο της πατέρα

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από όταν ο ηθοποιός Robin Williams έβαλε τέλος στη ζωή του και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τον περασμένο Αύγουστο, το χαμόγελό του έσβησε για πάντα, όμως οι θαυμαστές του ακόμα τον θυμούνται και το αγαπούν. Πέρα από αυτούς ωστόσο, και η κόρη του, Zelda Williams, δεν τον ξεχνά και σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, μας συγκίνησε πραγματικά με όσα ανέφερε.


Η 26χρονη κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία από ένα ηλιοβασίλεμα, ενώ με τα όσα έγραψε στη λεζάντα άφησε να εννοηθεί το βαθύτερο νόημα της εικόνας, που φυσικά αφορούσε τον ηθοποιό.

jm df507


«Πέρασα τη νύχτα στη δροσιά, γελώντας κάτω από έναν καθαρό ουρανό γεμάτο αστέρια μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ και απλά είδαμε κάτι όμορφο. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε ανόητο δευτερόλεπτο. Αυτό το χρόνο κατάλαβα κάτι και νιώθω ότι πρέπει να το μοιραστώ με τον κόσμο που μπορεί να το χρειαστεί. Το να αποφεύγεις το φόβο, τη λύπη ή το θυμό δεν είναι το ίδιο με το να είσαι χαρούμενος. Βιώνω τη θλίψη μου κάθε μέρα αλλά δεν δυσανασχετώ πια. Έτσι, οι στιγμές χαράς δεν έχουν σκοπό να με κάνουν να ξεχάσω, αλλά να μείνουν για πάντα και να με κάνουν να τις απολαύσω. Δεν είναι εύκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων η κόρη του Robin Williams, που οι στιγμές της περασμένης χρονιάς ήταν πολύ δύσκολες για την ίδια. Η μεγάλη απώλεια που βίωσε τουλάχιστον την έκανε πιο δυνατή.

Διαβάστε ακόμη:

Τέτοια κορμιά να βλέπουμε! Η σταρ τα έχει τα κιλάκια της και μας αρέσει πολύ!

Ποιος χωρισμός; Η Gisele Bündchen απαντά στις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!