#IAmMoreThan: Η σταρ μιλά για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί και ξεσπά δημόσια

Ερμιόνη Σαρρή
#IAmMoreThan: Η σταρ μιλά για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί και ξεσπά δημόσια

Ένα hashtag που έχει στόχο να αλλάξει τον κόσμο

Είναι μέλος της πιο διάσημης οικογένειας του Hollywood. Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο να περιγράψει τα μέλη της, καθώς η υπερβολή είναι η λέξη που τους χαρακτηρίζει. Η σταρ βέβαια, ίσως και να διαφέρει από όλους τους άλλους, καθώς ξεσπά για ακόμη μία φορά και δείχνει πόσο πολύ την έχουν επηρεάσει οι αρνητικές κριτικές, που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Η Kylie Jenner ποστάροντας στο instagram μία φωτογραφία της Lizzie Velasquez, της γυναίκας που έχει δεχτεί παγκοσμίως bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, ξεσπά και μας συγκινεί. Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά ή την εμφάνιση της την έχουν λυγίσει πολλές φορές. Κάθε της κίνηση μπαίνει στο μικροσκόπιο των φωτογράφων, κάτι που εκείνην δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Την αγχώνει όλο αυτό και μόνο κλάμα της προκαλεί.

11374067 939611279429986 579434009 n 5a1d9

Μέσα, λοιπόν, από την καμπάνια #IAmMoreThan, μιλά για τις δύσκολες ώρες που έχει βιώσει και πραγματικά «λυγίζει» και εμάς. Είναι τόσο νέα και κατά καιρούς μας έχεις αποδείξει ότι πίσω από την υπερβολική της εικόνα, κρύβεται μία πολύ ευαίσθητη ψυχή.