Η είδηση αυτή θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τη Sarah Jessica Parker

Ερμιόνη Σαρρή
Η είδηση αυτή θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τη Sarah Jessica Parker

Ίσως κάποιες να μην το έλεγαν και ποτέ

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος πάνω σε αυτή τη γη που να μη θαυμάζει τη Sarah Jessica Parker. Ποτέ δεν έχει προκαλέσει με την προσωπική της ζωή και για αυτό κιόλας οι θαμαστές της πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα φωτός. Αγαπάει τη δουλειά της και ταυτόχρονα στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά της.

Πολλές θα ήταν οι σταρς που στη θέση της Sarah Jessica Parker θα είχαν «καβαλήσει το καλάμι». Ο ρόλος της ως Carrie Bradshaw έχει δημιουργήσει μία συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μας για αυτή τη γυναίκα και για αυτό η τελευταία αυτή είδηση μας έπιασε κάπως απροετοίμαστες. Η σταρ δε γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ούτε κυκλοφορούσε με πανάκριβα παπούτσια. Έφυγε από την πόλη της Cincinnati για τη Νέα Υόρκη με ένα φορτωμένο Volkswagen λεωφορειάκι και έτσι ξεκίνησαν όλα. Πολύ απλά και απέριττα.

sarah-jessica-parker-matthew-broderick d51ac

Η πραγματική ζωή της SJP ήταν όπως των περισσότερων από εμάς και εκείνη δε ντρέπεται να τη διηγηθεί. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσει και τον τρόπο που μεγάλωσε. Καταλάβατε τώρα γιατί είναι τόσο προσγειωμένη;