Ο Charlie Hunnam αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το 50 Shades of Grey!

Ο Charlie Hunnam αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το 50 Shades of Grey!

Και ποζάρει ημίγυμνος για το V Magazine

Σαν βόμβα είχε σκάσει τότε η είδηση πως ο Charlie Hunnam αποχωρούσε από το ρόλο του Christian Grey, στο πολυσυζητημένο φιλμ, 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Βέβαια, εντάξει, η αποχώρησή του αυτή έφερε στη ζωή μας τον υπέρτατο και σέξι Jamie Dornan, όμως ο Hunnam δήλωσε πρόσφατα πως έχει ακόμη πολύ ανάμεικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο project. Γιατί έφυγε από την ταινία τελευταία στιγμή;

rs 634x831-150910103551-634.Charlie-Hunnam-V-Man-J1R-91015 efa40

"Ω, ήταν η χειρότερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής μου. Ήταν το πιο καταστροφικό συναισθηματικά και δύσκολο πράγμα που έπρεπε να χειριστώ επαγγελματικά. Σου ράγιζε την καρδιά", δήλωσε στο V Magazine. Ο ηθοποιός είχε δεσμευτεί να κάνει μια ακομή ταινία τότε, το Crimson Peak, αλλά παράλληλα έτρεχαν και τα γυρίσματα του Sons of Anarchy. Ο ίδιος ενοχλείται από τον κόσμο που θεωρεί πως έκανε πίσω από το 50 shades γιατί δεν ένιωθε άνετα με το σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ δήλωσε πως έκλαψε πολύ όταν αναγκάστηκε να πει στην σκηνοθέτη, Sam Taylor-Johnson, τα νέα. "Την πήρα τηλέφωνο και πλαντάξαμε στο κλάμα για είκοσι λεπτά. Έπρεπε να της πω πως δε γινόταν αυτό να λειτουργήσει", ανέφερε.

Πώς λέτε να ήταν ο Charlie Hunnam ως Christian Grey; Charlie ή Jamie; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια(εμείς πάντως, δεν το κρύβουμε, έχουμε αδυναμία στον Dornan)!