Η κόρη του Paul Walker τον τίμησε με τον εκπληκτικό τρόπο στην επέτειο των γενεθλίων του

Η κόρη του Paul Walker τον τίμησε με τον εκπληκτικό τρόπο στην επέτειο των γενεθλίων του

Πόσο συγκινητική κίνηση! 

 

Αν ζούσε, χθες θα έκλεινε τα 42 του χρόνια. Ο Paul Walker έφυγε από τη ζωή το 2013 ξαφνικά και άδικα και η κόρη του αποφάσισε να τον τιμήσει στην επέτειο των γενεθλίων του με την πιο συγκινητική και τρυφερή ανακοίνωση. Η 16χρονη Meadow, αποκάλυψε πως δημιούργησε το ίδρυμα «Paul Walker», που βοηθά στην προστασία των ωκεανών και της άγριας ζωής του πλανήτη, παρέχοντας χορηγίες για έρευνες σε εν δυνάμει επιστήμονες.


Η έφηβη κόρη του, έκανε γνωστή την είδηση χθες, όταν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, από την παιδική της ηλικία, όπου ο διάσημος μπαμπάς της την κρατά στην αγκαλιά του. Εκεί αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ακολουθώντας τον πατέρα μου, έπιασα τον εαυτό μου να ασχολείται με αυτά που αγαπούσε. Το πάθος του για τη θάλασσα, το πάθος του για τα προστατευόμενα είδη ζώων, το πάθος του να βοηθά ανθρώπους. Ήθελα να ξεκινήσω την ίδρυση αυτού του οργανισμού γιατί θέλω να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του με τους άλλους. Είμαι πολύ περήφανη που ανακοινώνω την ίδρυσή του σήμερα, στα γενέθλιά του. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο τρόπο για να τιμήσω τη μέρα αυτή», και μας δημιουργεί απέραντη συγκίνηση.

67yhy6h 57dbf


Αναμφίβολα, η μικρή Meadow επέλεξε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να «γιορτάσει» αυτά τα γενέθλια και δεν ξεχνά ποτέ τον αγαπημένο της πατέρα. Μπράβο της!

Διαβάστε ακόμη:

Φτου φτου! Μάνα και γιος είναι σαν.... αδερφάκια!

Ο έρωτας της πάει πολύ! Πιο λαμπερή από ποτέ η Sandra Bullock στην τελευταία της εμφάνιση