Tο… δράμα συνεχίζεται: Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ του Affleck και της Garner;

Tο… δράμα συνεχίζεται: Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ του Affleck και της Garner;

Θα υπάρξει επανασύνδεση;

Και το... δράμα συνεχίζεται για τον Ben Affleck και την Jennifer Garner.


Θυμάστε που οι paparazzi τους είχαν συλλάβει να φεύγουν παρέα από κέντρο συμβουλευτικής γάμου; Ε, τότε, λοιπόν, όλοι είχαν κάνει λόγο για πιθανή επανασύνδεση, μιας και τα περισσότερα ζευγάρια επισκέπτονται σύμβουλο με τη λογική να λύσουν τα προβλήματά τους και να είναι και πάλι μαζί.

ben-affleck-jennifer-garner ec4c6


Κάτι τέτοιο από ότι φαίνεται δεν ισχύει για το διάσημο πρώην ζευγάρι, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δε διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Ben παραδέχτηκε στην Jennifer πως διατηρούσε σχέση με την νταντά αλλά πως ξεκίνησε αφότου είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν.


Ο διάσημος ηθοποιός προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του και να βρει μια λύση στο θέμα της κηδεμονίας των παιδιών τους. Η Jennifer από την άλλη είναι ακόμη πικραμένη και νιώθει ταπεινωμένη που βγήκε στη δημοσιότητα η απιστία του Ben. Όσο για τον σύμβουλο γάμου; Ζήτησαν βοήθεια για να καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους και να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους. Οπότε μην περιμένετε επανασύνδεση. Οι δύο stars παραμένουν φίλοι για χάρη των παιδιών τους.