H Jennifer Garner βρήκε παρηγοριά σε ένα πρόσωπο που δε θα περιμέναμε ποτέ

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Garner βρήκε παρηγοριά σε ένα πρόσωπο που δε θα περιμέναμε ποτέ

Mήπως η τύχη τελικά της χαμογέλασε;

Η Jennifer Garner αυτή την περίοδο, είναι ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα πρόσωπα του Hollywood μιας και το διαζύγιό της από τον Ben Affleck, και κυρίως η κρυφή του σχέση με τη νταντά των παιδιών τους Christine Ouzounian, την έχει κάνει, εκτός από ρεζίλι, και πρώτο θέμα σε όλα τα περιοδικά και sites.

Και πάνω που η Garner έπρεπε να διαχειριστεί το γεγονός ότι έχασε άντρα και νταντά εν μία νυκτί, η τύχη της... χαμογελά και βρίσκει στήριγμα σε έναν άνθρωπο που είχε βρεθεί στο παρελθόν στην ίδια ακριβώς θέση. Η Jennifer Aniston λοιπόν, με την οποία τη συνδέει μακροχρόνια φιλία, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι κουτσουκέλες του Ben, είναι στο πλευρό της, και πότε με ένα μπουκάλι κρασί, πότε με λόγια παρηγοριάς, τη βοηθά να ξεπεράσει όλο αυτό που της συμβαίνει.

1422288739-jennifer-aniston-zoom 4ad86

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Aniston, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, αλλά 10 περίπου χρόνια πριν, ήταν αυτή το κεντρικό θέμα συζήτησης, λόγω της κρυφής σχέσης του Brad με την Angelina. Ε και νομίζουμε ότι αφού ξεπέρασε η Aniston το συγκεκριμένο, η Garner θα είναι πολύ καλύτερα σε χρόνο ρεκόρ.

1395681964 176509386 jennifer-aniston-467 450ff

Tελικά όπου Jennifer και μάλαμα!

familie-jennifer-garner-ben-affleck-sp 6961121-ORIGINAL-imageGallery standard 0d31d