H ανησυχητικά αδύνατη σιλουέτα της star και οι δικαιολογίες της για να αποφεύγει το φαγητό

Γωγώ Φούντα
H ανησυχητικά αδύνατη σιλουέτα της star και οι δικαιολογίες της για να αποφεύγει το φαγητό

Λέτε όντως να υπάρχει πρόβλημα;

Εντάξει η συγκεκριμένη δεν ήταν ποτέ χυμώδης και μεσογειακή γυναίκα, όπως για παράδειγμα η J.Lo ή η Sofia Vergara, αλλά σε παλαιότερες εμφανίσεις της, το κορμί της ήταν λεπτό και γυμνασμένο, και σε καμία περίπτωση δεν προκαλούσε ανησυχία σε οικείους και θαυμαστές.

Κι όμως, οι τελευταίες εμφανίσεις της Anna Faris, δεν αποπνέουν αυτό που θα λέγαμε σε απλά ελληνικά... υγεία! Το Ok Magazine λοιπόν, δημοσιεύει μία σειρά από φωτογραφίες όπου δείχνουν, μεταξύ αλλων, τη διάσημη ηθοποιό πιο αδύνατη από ποτέ, με τα κόκαλά της να διαγράφονται ολοκάθαρα στην πλάτη της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματικά αντιμετωπίζει θέματα, μιας και βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να μην τρώει.

anna-faris-scary-skinny-weight-loss-chris-pratt-anorexic2 882b1
anna-faris-scary-skinny-weight-loss-chris-pratt-anorexic3 d792b

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα του συζύγου της Chris Pratt, την έχει ενοχλήσει πολύ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που εχει αρχίσει να ζηλεύει ακόμα και τις θαυμάστριες που απλώς τον πλησιάζουν για να του μιλήσουν. Την κατάσταση δυσχαιρένει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι δε βλέπει αρκετά συχνά το σύζυγό της, με αποτέλεσμα να έχει κλειστεί στον εαυτό της.

anna-faris-scary-skinny-weight-loss-chris-pratt-anorexic4 3abe3

Μήπως να χαλάρωνε λιγάκι και να χαρεί τα καλά που της συμβαίνουν;