Σκάνδαλο αλά... Affleck: Αυτή είναι η αιτία του διαζυγίου της Gwen Stefani

Ερμιόνη Σαρρή
Σκάνδαλο αλά... Affleck: Αυτή είναι η αιτία του διαζυγίου της Gwen Stefani

Άλλη μία νταντά για το Hollywood

Ο χωρισμός τους διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός πριν από περίπου 6 εβδομάδες. Κανείς δεν το περίμενε αυτό το διαζύγιο και πολύ περισσότερο το μυστικό που κρυβόταν από πίσω του. Η κουρτίνα όμως άνοιξε και το δώρο δε θα το λέγαμε και τόσο... ευχάριστο. Φαίνεται πως ο Ben Affleck άνοιξε το δρόμο και ακολουθούν ένας ένας οι διάσημοι σύζυγοι.

Ο σύζυγος της Gwen Stefani φαίνεται πως μαγεύτηκε από τη νταντά των παιδιών τους και τώρα πλέον είναι η νέα του αγαπημένη. Ο Gavin Rossdale περνάει πολλές ώρες με την πρώην νταντά των παιδιών τους, η οποία έχει το ίδιο στυλ με την πρώην σύζυγό του. Προσπαθεί να την κρύψει από τα φλας των παπαράτσι, κάτι που κάνει ακόμη πιο έντονες τις υποψίες για μία ερωτική σχέση. Οι δύο γυναίκες στο παρελθόν είχαν άριστες σχέσεις που μόνο επαγγελματικές δε θα τις έλεγε κανείς. Η σταρ την έβλεπε σαν τη μικρή της αδερφή, όταν όμως εκείνη απέκτησε περίεργη συμπεριφορά, την απέλυσε.

2B138A4100000578-3184500-Sad split Gavin and Gwen have three sons together Kingston nine -m-28 1438646244863 2a5e9 f33fe

Σύμφωνα με το radaronline, τα παιδιά δεν έχει τύχει να βρεθούν ακόμη στον ίδιο χώρο με τον μπαμπά και την πρώην νταντά τους, καθώς είναι κάτι που θα τα μπερδέψει.