Χαμός με το ζεύγος Clooney - Alamuddin: Τι συνέβη και έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων;

Χαμός με το ζεύγος Clooney - Alamuddin: Τι συνέβη και έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων;

Και όλα αυτά ενώ γιορτάζουν την πρώτη τους επέτειο γάμου

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood δεν είναι άλλο από τον George Clooney και την Amal Alamuddin. Το διάσημο ζευγάρι, λοιπόν, «έκλεισε» αισίως τον πρώτο χρόνο γάμου του!

george-clooney-amal-clooney-mansion-construction-neighbors007 7febf

Κάπου ανάμεσα στα αφιερωματικά δημοσιεύματα από την ημέρα του γάμου τους, έσκασε και ένα δημοσίευμα που θα τους ταράξει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το RadarOnline, το διάσημο ζευγάρι έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και αιτία είναι το σπίτι τους.

2CD2713300000578-3251123-The Clooneys neighbours include Home Secretary Theresa May Israe-m-2 1443381230029 46b72 4b3cf
george-clooney-amal-clooney-mansion-construction-neighbors003 ea109

Εδώ και αρκετούς μήνες, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι ανακαινίζει το σπίτι του στο Berkshire village στην Αγγλία και όπως πολύ καλά φαντάζεστε έχουν ταράξει όλη τη γειτονιά. Σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων τους, η όλη αυτή ανακαίνιση έχει πάρει πάρα πολλούς μήνες και τους έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Ο θόρυβος και τα σκουπίδια τους έχουν φέρει στο αμήν. Όσο για τους Clooneys; Εκείνοι απουσιάζουν διαρκώς χωρίς να τους ενδιαφέρει τι συμβαίνει στο σπίτι και τη γειτονιά τους.


Ουπς! Ελπίζουμε να μην είναι αληθινά τα δημοσιεύματα, διαφορετικά θα μας καταστρέψουν την άψογη εικόνα που έχουμε για εκείνους.

DPG Network