H star μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και μας συγκινεί

Ερμιόνη Σαρρή
H star μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και μας συγκινεί

Ήθελε να κάνει κακό στο παιδί της

Την τύχη να γίνουμε μητέρες δεν την είχαμε ακόμη, αλλά στον περίγυρό μας υπάρχουν πολλές μητέρες. Ζήσαμε κοντά τους τι εστί να γίνεσαι μαμά για πρώτη φορά και όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές «πάλεψαν» και με την επιλόχειο κατάθλιψη. Το ίδιο και η συγκεκριμένη σταρ, η οποία μίλησε για τους πρώτους μήνες με την κόρη της και πραγματικά μας ανατρίχιασε.

Το Δεκέμβρη που μας πέρασε η μικρή Kaya Evdokia ήρθε στη ζωή της Hayden Panettiere και του συζύγου της. Η ίδια όμως «έπεσε» ψυχολογικά και άρχισε να παρουσιάζει τα συμπτώματα της συγκεκριμένης κατάθλιψης. Σκεφτόταν να κάνει κακό στο μωρό της, βασικά ήθελε να το τραυματίσει. Κάτι τέτοιο δεν το είχε ξαναζήσει ποτέ και μέσα από αυτή της την εξομολόγηση προσπαθεί να δώσει ένα γλυκό μήνυμα στις νέες μητέρες. Καμία μητέρα και καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της σε αυτή τη ζωή. Πρέπει όλες όμως να μιλούν για αυτό που βιώνουν.

hayden-panettiere-wladimir 83926

Η σταρ τόνισε επίσης πως μερικές φορές η συμπεριφορά μίας νέας μαμάς παρερμηνεύεται, αλλά στην πραγματικότητα η ίδια μπορεί να περνά κατάθλιψη και χρειάζεται τους δικούς της ανθρώπους στο πλάι της.