Το απίστευτο νέο της ημέρας: Η ζωή της Nicki Minaj θα γίνει.... κωμική τηλεοπτική σειρά!

Το απίστευτο νέο της ημέρας: Η ζωή της Nicki Minaj θα γίνει.... κωμική τηλεοπτική σειρά!

Κι όμως, η είδηση αυτή είναι αληθινή!

Η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό δίκτυο ABC είναι γνωστό για τις οικογενειακές του κωμωδίες. Έτσι, όταν ακούσαμε πως θα αναλάβει μια νέα σειρά με θέμα τη ζωή της διάσημης pop star, απορήσαμε λιγάκι σχετικά με το ποιο θα είναι το περιεχόμενο αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanity Fair, το project αυτό θα είναι μια κωμωδία με θέμα την παιδική ηλικία της τραγουδίστριας στο Queens, τη μετανάστευση της οικογένειάς της από το Trinidad, αλλά και την πορεία της προς τη δόξα. Πιο συγκεκριμένα, το ABC Family, ανέφερε στο δελτίο τύπου του: "Η Nicki Minaj είναι μια δύναμη που επηρεάζει ό,τι αγγίζει. Είμαστε κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτή τη μοναδική ιστορία στο κανάλι μας. Η Nicki μπορεί να είναι μια διεθνής superstar, όμως πολλοί δε γνωρίζουν πόσο γεμάτη έμπνευση και γέλιο είναι η αληθινή της ιστορία και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με τον κόσμο".

Από την πλευρά της, η Minaj δήλωσε τα εξής: "Αυτή είναι μία από τις πιο μοναδικές περιπέτειες της ζωής μου. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη και ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων, για να δώσω στο κοινό κάτι πολύ ξεχωριστό".

Πραγματικά, δεν μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε πως θα είναι αυτή η σειρά. Περιμένουμε με ανυπομονησία και περιέργεια το πρώτο teaser!