Αρναούτογλου Vs Μπουλέ

Αρναούτογλου Vs Μπουλέ

H χθεσινή μέρα στην πρωινή ζώνη μπορεί να μην έφερε ανακατατάξεις στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά είχε μια κόντρα ανάμεσε σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νάντια Μπουλέ. Ο ένας ήταν καλεσμένος στο Mega και ο άλλος στον ΑΝΤ1. Η τηλεθέαση και το κοινό επέλεξε Γρηγόρη όμως με μεγάλη διαφορά.

Όταν έχεις ένα πρωινό που ρίχνει στην μάχη το δυνατό χαρτί του που λέγεται Dancing with a stars δεν έχεις παρά να αντιπαρατεθείς με ένα πρόσωπο αγαπητό και που πουλάει. Στο Πρωινό μου επιστράτευσαν χθες τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και η τηλεθέαση άγγιξε το 29%, ενώ απέναντι το τρικ με την Νάντια Μπουλέ έφερε μόλις ένα 11,2% αφήνοντας και πάλι σε ρηχά νερά το δίδυμο Καραμέρου- Χαριτάτου που το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιάσει πιο μεστές και καλές εκπομπές. Την στιγμή που μίλαγε ο «Άρνι» για την πρώην σύντροφό του Νάντια τα μηχανάκια έγραφαν 33% και απέναντι η πιρουέτες και οι περιγραφές της Νάντιας για το πώς χόρεψε έπεφταν στο 10%.

Χαοτική διαφορά αλλά το περίμεναν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρώτη ζωντανή τηλεοπτική κόντρα του πρώην ζευγαριού έβγαλε νικητή τον Γρηγόρη και αυτά βέβαια μετράνε μόνο στο πρεστίζ τους. Μίλησε με γλυκά και προστατευτικά λόγια για την Νάντια, ενώ απέναντι δεν έγινε καμία αναφορά. Και αυτές οι τηλεθεάσεις που σας αναφέραμε απλά μένουν στο χρονοντούλαπο της ιδιωτικής τηλεόρασης και η ζωή συνεχίζεται κανονικά από σήμερα