Ποιος πρέπει να παίξει τον επόμενο James Bond; Ο Daniel Craig δίνει την απάντηση!

Ποιος πρέπει να παίξει τον επόμενο James Bond; Ο Daniel Craig δίνει την απάντηση!

Μας αποστόμωσε!

Διάφορες φήμες κυκλοφορούν για το ποιος θα παίξει τον επόμενο James Bond. Άλλοι λένε πως ο τυχερός θα είναι ο Tom Hardy, άλλοι ο Damian Lewis, ενώ άλλοι θεωρούν πως ο ιδανικότερος είναι ο ηθοποιός Idris Elba.

Ο κανονικός James Bond, Daniel Craig, λοιπόν, ρωτήθηκε σε συνέντυεξή του στο Time Out για το ποιος θα ήταν ο καλύτερος στο ρόλο, και ο ηθοποιός έδωσε την εξής απάντηση: "Κοιτάξτε, δε δίνω δεκάρα. Καλή τους τύχη! Το μόνο που με νοιάζει είναι αν σταματήσω να κάνω αυτά τα πράγματα, να έχουμε αφήσει(την ιστορία) σ' ένα καλό σημείο και οι επόμενοι να τη συνεχίσουν και να την κάνουν καλύτερη".

Θέλει να κάνει κι άλλη ταινία; "Τώρα; Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να κόψω τις φλέβες μου. Όχι, όχι τώρα. Καθόλου. Δε θα πάρω. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει. Έχουμε τελειώσει. Το μόνο που θέλω είναι να προχωρήσω", ανέφερε ο γοητευτικός ηθοποιός. Για να λέει "για την ώρα", κάτι μας λέει πως ίσως η ιστορία να μην έχει τελειώσει εκεί για τον Daniel - και το ελπίζουμε!

Η τελευταία ταινία του Daniel Craig ως James Bond έχει τίτλο "Spectre" και βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.