Έρχεται το νέο άλμπουμ της Rihanna!

Έρχεται το νέο άλμπουμ της Rihanna!

Η σταρ αποκάλυψε το νέο το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια ενός λαμπερού event

Η Rihanna και ο καλλιτέχνης Roy Nachum επιφύλασσαν μια έκπληξη στους καλεσμένους του event της σταρ στη MAMA Gallery στο Los Angeles. Η γκαλερί ονομάστηκε «RiRi Gallery» και τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν εκεί ήταν το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του νέου άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας!

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη νεαρή Rihanna να φορά ένα χρυσό στέμμα και να κρατά ένα μπαλόνι, με την ίδια να δηλώνει: «Αυτό είναι το αγαπημένο μου εξώφυλλο απ’ όσα έχω κάνει ποτέ. Κάποιες φορές αυτοί που έχουν όραση, είναι αυτοί που είναι οι πιο τυφλοί απ’ όλους».

CQw 22IXAAA PiZ 136a5
CQxCwSrW8AAbcp4 c7ece

Το επόμενο και όγδοο άλμπουμ της σταρ θα έχει τίτλο "Anti" ενώ, μαζί με τον τίτλο, δόθηκε στο κοινό και ο ορισμός της λέξης: «Ένα άτομο που αντιτίθεται σε μια συγκεκριμένη πολιτική, δραστηριότητα, ή ιδέα». Η Rihanna δε θέλησε να δώσει κάποιο παραπάνω στοιχείο για το περιεχόμενο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ στα media, όμως μπορούμε να ελπίζουμε πως μέχρι το τέλος του 2015 θα έχει κυκλοφορήσει έστω κάποιο single από το "Anti".