So hot right now: Αυτοί είναι οι 5 πιο σέξι άνδρες της μεγάλης οθόνης

So hot right now: Αυτοί είναι οι 5 πιο σέξι άνδρες της μεγάλης οθόνης

Μια υποκειμενική αλλά καυτή λίστα που –αν μη τι άλλο- θα σου φτιάξει τη διάθεση για τη νέα βδομάδα.

Ξέχνα τον Ryan Gosling και τον Bradley Cooper. Αυτοί οι 5 άντρες είναι ό,τι πιο hot θα δεις στη μεγάλη οθόνη αυτούς τους μήνες.

michael 19377


Michael Fassbender
Γεννημένος στο Heidelberg της Γερμανίας, ο 38χρονος σήμερα ηθοποιός δεν είναι μόνο ένας από τους πιο σέξι, αλλά και από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχοντας ήδη μια υποψηφιότητα για Όσκαρ (για τον ρόλο του στην ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» το 2013), πρωταγωνιστεί σε δύο από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς: Το «Macbeth», που μόλις βγήκε στις ελληνικές αίθουσες, και το «Steve Jobs», που θα προβληθεί στην Αμερική μέσα στον Οκτώβρη.

cfilipvanroe-matthias-schoenaerts3 84826


Matthias Schoenaerts
Στην ίδια ηλικία με τον Fassbender (θα κλείσει τα 38 στις 8 Δεκέμβρη – ναι, είναι Τοξότης), ο Schoenaerts, γεννημένος στο Βέλγιο, είναι ίσως ο πιο πολυάσχολος ηθοποιός της τελευταίας διετίας, αφού πρωταγωνίστησε σε 4 ταινίες το 2014 και σε άλλες τόσες φέτος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βγήκαν στις ελληνικές αίθουσες 3 ταινίες με τον ίδιο στο ρόλο του πρωταγωνιστή: «Μακριά από τα πλήθος», «Η Γαλλική Σουίτα» και «Ένα μικρό χάος» είναι οι τίτλοι τους και, αν είσαι σε ρομαντικό mood, σου τις συστήνουμε όλες ανεπιφύλακτα.

Chris-Hemsworth-chris-hemsworth-31334837-1280-1024 21e13


Chris Hemsworth
Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν σε δίλημμα σε σχέση με το ποιον από τους δύο αδερφούς (Chris- Liam Hemsworth) θα βάλουμε σε αυτή τη λίστα, αλλά ο πρώτος κέρδισε. Ίσως φταίει που τον είδαμε πριν μερικούς μήνες στους «Εκδικητές». Ίσως πάλι φταίει εκείνη η σκηνή στο Vacation. (ηλικία: 32)

tom-hardy 4e1a0

Tom Hardy
Ο ρόλος του στο φετινό Mad Max και το hype γύρω από το όνομά του δεν γίνεται να μην έχουν τραβήξει την προσοχή σου. Σε περίπτωση που αγνοείς κάποια βασικά info για εκείνον: Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1977, είναι πατέρας ενός αγοριού από προηγούμενη σχέση του, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι εκείνος και η σύζυγός του, Charlotte Riley, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Επίσης, θεωρείται ένας από τους πιο στυλάτους άνδρες της Βρετανίας και το απόλυτο icon αυτή τη στιγμή από τα ανδρικά περιοδικά.

NEiIkzk1X7bGlm 1 2 afd23


Christian Bale
Last αλλά ούτε κατά διάνοια least, ο μεγαλύτερος σε ηλικία στη λίστα, που όμως δεν γινόταν να απουσιάζει από αυτή: Ο αδιανόητα χαρισματικός Bale θα κλείσει τον Γενάρη τα 42 του χρόνια, αλλά παραμένει ένας από τους πιο σέξι άνδρες της βιομηχανίας του Hollywood και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της. Τον είδαμε φέτος ως Μωυσή στο «Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» και περιμένουμε με ανυπομονησία να τον απολαύσουμε δίπλα στον Brad Pitt και τον Ryan Gosling στο επερχόμενο «The Big Short». Όσο για τον χαρακτήρα του; Μπορεί να είναι λίγο οξύθυμος, αλλά όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες. Ε;