Σοφία Καρβέλα και Νινίκος: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες μαμάς και γιου

Ερμιόνη Σαρρή
Σοφία Καρβέλα και Νινίκος: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες μαμάς και γιου

Plus: Οι αγαπημένες φωτογραφίες του Νινίκου (χωρίς τη μαμά ή το μπαμπά του)

Στις 13 Σεπτεμβρίου το 2013 γεννήθηκε ένα ακόμη παρθενάκι. Ο Νινίκος, ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά γεννήθηκε στην Αμερική, οπού και μένει αυτά τα δύο χρόνια. Εμείς θα τον λέγαμε μωρό... φάτσα, αφού κάθε του φωτογραφία μαγνητίζει τα βλέμματά μας. Η μαμά του από τις πρώτες ημέρες της γέννησής του μοιράζεται στιγμές με το Νινίκο της στα social media, ενώ η γιαγιά Άννα Βίσση πηγαινοέρχεται συνεχώς για να τον βλέπει.

Οι υποχρεώσεις της Σοφίας, τους θέλουν μόνιμους κατοίκους Νέας Υόρκης και το Νινίκο να βολτάρει στα πάρκα και τις παιδικές χαρές του Μεγάλου Μήλου. Τον έχουμε δει ως μωράκι να χάνεται στην αγκαλιά της μαμάς του και τώρα πια είναι ένας δίχρονος μπόμπιρας που τρώει το τοστ του παρέα με τον τετράποδο φίλο του.

Γενικώς, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δείχνει να είναι πολύ cool ως μαμά. Βγάζει αστείες φωτός με το γιόκα της, ενώ από την πρώτη κιόλας μέρες δημιούργησε το γνωστό και μη εξαιρετέο hashtag #ninikos.

Πάντως, αν σκεφτούμε τα γονίδια αυτού του παιδιού, μπορούμε να φανταστούμε το πόσο τυπάκι θα γίνει. Λίγο η Νέα Υόρκη, λίγο ο παππούς και η γιαγιά, καταλαβαίνετε τώρα! Φτιάξαμε, λοιπόν, το φωτογραφικό άλμπουμ μαμάς και γιου (ζητάμε συγνώμη από τον μπαμπά) και σας το παρουσιάζουμε. Απολαύστε το Νινίκο από την κούνια ως και την πιο πρόσφατη βόλτα του με τη Σοφία Καρβέλα.

sofnik2 cede1

Η πρώτη φωτό του Νινίκου στο instagram

sofnik3 5018e
sofnik4 5e7d1
sofnik5 f56e3
sofnik6 e2347

Η οικογένεια σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο (ας μην αφήσουμε και τον μπαμπά παραπονεμένο)

sofnik7 2793b
sofnik8 f4454
sofnik9 da5e3

Ο Νινίκος εν ώρα κούνιας με την καλύτερη παρέα.

sofnik10 d8c47
sofnik11 45fd7
sofnik12 ea6f0
sofnik13 1d3df

Γιαγιά, μαμά και εγγονός

sofnik14 a93e8
sofnik15 75fb0

Οι πρώτες διακοπές του Νινίκου στην Ελλάδα.