Ο νέος συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε 10 καυτές φωτογραφίες

Ο Στέφανος Μιλάτος είναι μοντέλο, χορευτής και, προσφάτως, παρουσιαστής στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Και έχει ένα αφόρητα σέξι instagram account.

Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Τελειώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας, και σύντομα βρέθηκε να ασχολείται με το modeling, όπου μεταξύ άλλων κατάφερε να περπατήσει σε shows των Jean Paul Gaultier και Givenchy, αλλά και να ποζάρει δίπλα στην Kate Moss για το εξώφυλλο του περιοδικού W. Έχει επίσης δουλέψει σε βραδινά μαγαζιά ως barman αλλά και ως χορευτής, ενώ φέτος βρέθηκε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ως μέλος της ομάδας της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στον Alpha.

 

d2uddK8E fd7fc

 

Νοέμβριος 2014: Ο Στέφανος Μιλάτος στο εξώφυλλο του W ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης μοντέλα όπως η Kate Moss, η Daria Werbowy και η Lara Stone, φωτογραφημένοι από το διάσημο δίδυμο Mert Alas and Marcus Piggott.

 


Εμείς σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να σου τον συστήσουμε είναι οι σέξι φωτογραφίες από το instagram account του. Και διαλέξαμε τις 10 καλύτερες:

 

s 1 e9af5

 

s 2 3dcb3

 

s 3 c6aaa

 

s 4 607e8

 

s 5 8901d

 

s 6 7875a

 

s 7 da278

 

s 8 48f96

 

s 9 b05c8

 

s 10 829c2


Αν τον ψάχνεις στα social, δοκίμασε και το Steve Milatos.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ