Γιατί ο James Bond, Daniel Craig, βρίσκεται στην Κύπρο;

Γιατί ο James Bond, Daniel Craig, βρίσκεται στην Κύπρο;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας, ο ηθοποιός εθεάθη στη γειτονική μας χώρα

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας, James Bond, με τίτλο "Spectre" μπορεί να έρχεται πολύ πολύ σύντομα, όμως ο σέξι ηθοποιός, Daniel Craig, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το πρόγραμμά του για μια ιδιαίτερη, προσωπική αποστολή.

Από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ο Daniel βρίσκεται στην Κύπρο, ως πρεσβευτής ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, καθώς ο ίδιος έχει αποδεχθεί το ρόλο του εκπροσώπου του ΟΗΕ, για την Εξάλειψη των Ναρκοπεδίων σε όλο τον πλανήτη. Αυτές τις μέρες γίνεται μια προσπάθεια εκκαθάρισης ναρκών που έχουν ξεμείνει στο νησί εδώ και περίπου 50 χρόνια και ο ηθοποιός βοηθά με το δικό του τρόπο, κάνοντας το θέμα λίγο πιο γνωστό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Daniel Craig Cyprus 607 56668
Daniel Craig Cyprus 607 3 8b0e4

"Το να γίνεται κανείς αυτόπτης μάρτυρας σε κάτι τέτοιο, να βλέπει από κοντά τα ναρκοπέδια και να φανταστεί την πιθανή τραγική κατάληξη που θα μπορούσαν να έχουν οι πολίτες και οι κοινωνίες του τόπου, τόσα χρόνια μετά το τέλος των εχθροπραξιών, έχει μεγάλη σημασία", δήλωσε ο Craig, ενώ ακολούθησε την ειδική ομάδα του ΟΗΕ, UN Mine Action Service, σε μια περιήγηση στην περιοχή.