O πιο όμορφος star του Grey's Anatomy έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Γωγώ Φούντα
O πιο όμορφος star του Grey's Anatomy έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Επιτέλους το νέο επιβεβαιώθηκε

Mα τι σου είναι όμως μερικοί stars εκεί στα ξένα. Παντρεύονται, δεν το καταλαβαίνεις. Κάνουν παιδιά, το κρύβουν για πόσο καιρό. Χωρίζουν, πάλι δεν ενημερώνουν κανέναν! Και πώς περιμένουν μετά να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας; Όπως ακριβώς έκανε και ο star του Grey's Anatomy, o oποίος παίρνει βραβείο διακριτικότητας και μυστικοπάθειας.

Ο Jesse Williams λοιπόν, ο συγκλονιστικά όμορφος πλαστικός χειρουργός της σειράς, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! Βέβαια το μωρό, ένα αγοράκι στο οποίο έδωσαν το όνομα Maceo, έχει έρθει εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες στον κόσμο, κάτι που φυσικά κανείς δεν μπόρεσε να ανακαλύψει.

Ζωή χωρίς McDreamy: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του 12ου κύκλου του Grey's Anatomy

greysanatomy1 fe1ee

Που λέτε, ο Jesse είναι παντρεμένος με την Aryn Drake-Lee από το 2012 και έχουν ήδη μία κορούλα 21 μηνών, τη Sadie. Aξίζει να αναφερθεί, ότι παρά το γεγονός ότι είναι όμορφος και διάσημος, είναι μαζί με τη σύζυγό του σχεδόν μία δεκαετία, ενώ γενικότερα δεν προκαλούν ιδιαίτερα με εμφανίσεις και φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει μόνο ο McDreamy:Μήπως τελικά αυτός είναι ο πιο hot γιατρός του Grey's Anatomy;

greysanatomy5 c7267

Δηλαδή με λίγα λόγια, ο Dr. Jackson Avery είναι ο τέλειος άντρας, μιας και είναι superhot και πολύ πιστός. Και δυστυχώς πιασμένος. Δε βαριέσαι. Να τους ζήσει και το δεύτερο μωράκι λοιπόν.

Κορίτσια επιτέλους: O Patrick Dempsey επιστρέφει!