Αλήθεια τώρα; Η αποκάλυψη της Drew Barrymore για το γάμο της που δεν περιμέναμε!

Αλήθεια τώρα; Η αποκάλυψη της Drew Barrymore για το γάμο της που δεν περιμέναμε!

Τι δήλωσε η σταρ;

Μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και να ζουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο εδώ και τρία χρόνια, όμως η σχέση της Drew Barrymore και του Will Kopelman δεν ξεκίνησε και τόσο ρομαντικά, όπως θέλουμε να πιστεύουμε για κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι. Τι κι αν η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανικά ο κεραυνοβόλος έρωτας, που κάποτε θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας; Στη δική τους περίπτωση, τα πράγματα μόνο έτσι δεν έγιναν.


Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της η διάσημη ηθοποιός, που δήλωσε πως ο έρωτάς τους δεν ήταν από εκείνους που συμβαίνουν με την πρώτη ματιά. Αντιθέτως, η ίδια ανέφερε πως της πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβει πως ο ηθοποιός είναι τελικά... ο ένας και μοναδικός γι' αυτήν.

2D82069500000578-0-image-a-32 1445105127123 e9cc1


Μάλιστα, διευκρίνισε πως εκείνα που την έλκυσαν τελικά σε εκείνον ήταν πιο... πρακτικά πράγματα, όπως το γεγονός ότι ήταν πάντοτε πρόθυμος και διαθέσιμος να μιλήσει μαζί της, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά και επιθυμούσε να κάνει οικογένεια. Τελικά, να που και οι... μέτριες καταστάσεις καταλήγουν σε αίσιο τέλος.

Διαβάστε ακόμη:

Τελικά επιβεβαιώθηκε! Οι δύο σταρς είναι το επόμενο hot ζευγάρι της σόουμπιζ

H Kim Kardashian επιβεβαιώνει ότι ο Lamar Odom ξύπνησε από το κώμα με αυτό το post!