H Ευγενία Μανωλίδου χορεύει για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες

H Ευγενία Μανωλίδου χορεύει για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για την Ευγενία Μανωλίδου. Δεν έχει ξεχάσει να χορεύει και από την ημέρα που έμαθε να χειρίζεται και το διαδίκτυο ποιος μπορεί να την αποτρέψει να μοιράζεται τα πάντα με τους φίλους της; Το Queen.gr σας δείχνει σήμερα αυτό το υλικό.

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε η Ευγενία Μανωλίδου και απέδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο της στο χορό. Φορώντας την φόρμα της και δείχνοντας πόσο ωραίο σώμα διαθέτει χόρεψε, υπέγραψε αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την ίδια και όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

Η περσινή συμμετέχουσα του «Dancing With the Stars», που βρέθηκε μια ανάσα πριν τον τελικό του show, ανέβασε χθες αργά το απόγευμα στο twitter φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί η εκπομπή της να κόβεται όπως γράψαμε αλλά η ζωή συνεχίζεται. Είναι πολύ σωστή η αντιμετώπισή της σε προτάσεις για φιλανθρωπικό σκοπό και δίνει το καλύτερο μήνυμα σε όλους. Στηρίζουμε την Ευγενία και τονίζουμε ότι ασκούμε απλά κριτική σ αυτό που βλέπουμε, όπως άλλωστε κάνουμε σε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο χορός ομολογουμένως της πάει καλύτερα στην παρούσα φάση από την παρουσίαση.