Οι κρυφοί άσοι του Greek Idol και της Ρούλας Κορομηλά. Tι θα δούμε την Δευτέρα και πότε θα εμφανιστεί τελικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Πλούσιο ρεπορτάζ στο Queen.gr

Οι κρυφοί άσοι του Greek Idol και της Ρούλας Κορομηλά. Tι θα δούμε την Δευτέρα και πότε θα εμφανιστεί  τελικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Πλούσιο ρεπορτάζ στο Queen.gr

Τι θα δούμε την Δευτέρα στο Greek Idol; Που θα κάνει φέτος Πάσχα η γνωστή παρουσιάστρια; Απαντήσεις αποκλειστικά στο Queen.gr.

Το φετινό Πάσχα η Ρούλα Κορομηλά θα το γιορτάσει φέτος παραμένοντας στις τηλεοπτικές επάλξεις. Το "Greek Idol" θα βγει στον αέρα την Δευτέρα του Πάσχα εκτάκτως και η γνωστή παρουσιάστρια θα μοιραστεί το φιλί της αγάπης με τους συνεργάτες της, την οικογένεια της αλλά και με τους σπέσιαλ - γκεστ καλεσμένους που θα δώσουν κι αυτοί το παρών στο γιορτινό σόου του Alpha.

Για το τι θα δούμε αναλυτικά στους δέκτες μας την επόμενη εβδομάδα, μπορείτε να το μάθετε σήμερα μέσα από το Queen.gr, που εξασφαλίσαμε το αναλυτικό δελτίο Τύπου που μας έστειλε το κανάλι της Κάντζας για ότι παρακολουθήσουμε την Δευτέρα.

"...Το εντυπωσιακό πρώτο live, παρουσιάστηκε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή με μεγάλη δυσκολία επέλεξαν τους δέκα που συνεχίζουν την πορεία τους στο Greek Idol.

Στο δεύτερο live, εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, η Μαρία Θεοδότου, η Κατερίνα Κουκουράκη, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κέρεν Ταμάμη, η Ερωφίλη Τζάνου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής θα ερμηνεύσουν ερωτικά τραγούδια. Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσά τους. Στο τέλος της βραδιάς όμως, ένας από τους δέκα θα αποχωρήσει.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Αυτή την εβδομάδα, επιλέγει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα δυσκολευτεί πολύ να ψηφίσει καθώς και οι 10 είναι ξεχωριστοί και διαθέτουν μοναδικές φωνές. Ποιοι θα παραμείνουν;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται: Δήμος Αναστασιάδης, Shaya, Professional Sinnerz και Mark Angelo, θα βρεθούν στο πλατό του Greek Idol.

Ποιοι από τους δέκα υποψήφιους θα βρεθούν πιο κοντά στο όνειρό τους; Το τηλεοπτικό κοινό έχει τον λόγο αποκλειστικά. Το δεύτερο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου στις 21:00 !

Να προσθέσουμε ότι στο τρίτο live θα δώσει το παρών ο Γιάννης Πλούταρχος και θα μαγέψει με τις νέες του επιτυχίες μαζί με τον Ιταλό καλλιτέχνη ΑL BANO. Μια πληροφορία που βγαίνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.