Σταθερή αξία ο Ιησούς από την Ναζαρέτ για τους τηλεθεατές. Γοήτευσε το ειδικό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα

Σταθερή αξία ο Ιησούς από την Ναζαρέτ για τους τηλεθεατές. Γοήτευσε το ειδικό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα

Σταθερή αξία για το τηλεοπτικό κοινό ο Ιησούς από την Ναζαρέτ. Γοήτευσε και κέρδισε άλλη μια φορά την αγάπη των τηλεθεατών.

Αν και είχαν ακουστεί πολλά ότι η σειρά του Τζεφιρέλι φέτος δε θα μεταδοθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων με τα δικαιώματα, ο ΑΝΤ1 πιστός στο ραντεβού του την Μεγάλη Εβδομάδα μετέδωσε χθες βράδυ τα δύο πρώτα επεισόδια της ιστορικής θρησκευτικής σειράς «Ιησούς από την Ναζαρέτ». Η ιστορική εμφάνιση του Ρόμπερτ Πάουελ ως Χριστός έχει μείνει χαραγμένη στον τηλεθεατή και χθες το βράδυ σχεδόν το 20% του τηλεοπτικού κοινού για δυο ώρες παρακολούθησε αυτή την σειρά αν και απέναντι είχε Τζούλια Ρόμπερτς και Τσάρλι.

Οι σταθερές αξίες δύσκολα χαλάνε και το κανάλι του Αμαρουσίου κέρδισε την μάχη του prime time μιας και στην συνέχεια είχε ένα έκτακτο Ράδιο Αρβύλα που ασχολήθηκε με τα προβλήματα που περνάει ο Έλληνας και πέρασε πολλά μηνύματα. Η εβδομάδα των Παθών επιτάσσει ηρεμία, σκέψη και πίστη. Κάθε βράδυ λοιπόν Ιησούς από την Ναζαρέτ στις 21.00, αλλά και zapping σε άλλα θρησκευτικού περιεχομένου προγράμματα που έχουν εντάξει τα κανάλια.