Η J.K. Rowling αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κεφάλαιο από τα βιβλία Harry Potter!

Η J.K. Rowling αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κεφάλαιο από τα βιβλία Harry Potter!

Σίγουρα θα σας συγκινήσει

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας κεφάλαιο από τα βιβλία του Harry Potter;

Η J.K. Rowling δίνει πολλές απαντήσεις για τη best-seller σειρά της, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter κι έτσι αποφάσισε να αποκαλύψει και ποιο είναι το δικό της αγαπημένο κεφάλαιο, από τις χιλιάδες σελίδες της δημοφιλούς ιστορίας.

Το κεφάλαιο έχει τίτλο "Ξανά στο Δάσος" και είναι το 34ο κεφάλαιο του τελευταίου βιβλίου, "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου". Για εσάς που μπορεί να μη θυμάστε απ' έξω την ιστορία, οι σελίδες αυτές εξιστορούν την τελευταία συνάντηση του Harry με το Lord Voldemort, στο Απαγορευμένο Δάσος, όταν ο πρώτος αποφάσισε πως έπρεπε να θυσιάσει τη ζωή του για να σταματήσει το θανάσιμο εχθρό του.

harry2 harry wide 1667978i b24bb

"Ήταν το αποκορύφωμα 17 χρόνων δουλειάς και το σημείο στη συγγραφή που μου έφερε τη μεγαλύτερη κάθαρση στη ζωή μου", δήλωσε η Rowling. Η συγγραφέας δεν έχει τελειώσει ακόμη με την ιστορία του Harry, καθώς η ίδια αυτή τη στιγμή γράφει το σενάριο για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου, "Φανταστικά Τέρατα και Πού να τα Βρείτε", ένα βιβλίο που μιλά για τα μαγικά πλάσματα του "χαριποτερικού" κόσμου. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον επόμενο Νοέμβριο.