Ποιος είναι τελικά ο νέος αγαπημένος της Kate Hudson; Οι φωτό που... έκαναν την ανατροπή

Γωγώ Φούντα
Ποιος είναι τελικά ο νέος αγαπημένος της Kate Hudson; Οι φωτό που... έκαναν την ανατροπή

Μπερδεμένο μας φαίνεται το κορίτσι

Η Kate Hudson είναι μία διάσημη και πολύ σέξι γυναίκα, η οποία τυγχάνει να έχει τεράστια επιτυχία στους άντρες. Και γιατί όχι εξάλλου, μιας και συγκεντρώνει ένα σωρό θετικά γνωρίσματα. Από τη στιγμή όμως του οριστικού της χωρισμού με τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα του δεύτερου γιου της Matt Bellamy, ομολογούμε ότι βρίσκεται σε σύγχυση μιας και ούτε και η ίδια ξέρει ποιον θέλει.

Εκεί που είχαμε δεχτεί ότι είναι ζευγάρι με το χορευτή Derek Hough, εκείνη κάνει την ανατροπή και κυκλοφορεί με τον Chris Martin, ναι τον πρώην της Gwyneth Paltrow, με τον οποίο όμως είναι απλά φίλοι-όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον-. Στη συνέχεια, όχι πάνω από ένα μήνα πριν, βγαίνει στο φως η είδηση ότι είναι ζευγάρι με τον 23χρονο Nick Jonas, ο οποίος είναι ένα από τα πιο hot ινδάλματα της νεολαίας στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.

kate-hudson-nick-jonas-mystery-man-date-kiss-03 da849
kate-hudson-nick-jonas-mystery-man-date-kiss-05 34524

Και πάνω που την ανακηρύσσουμε με δόξα και τιμή το απόλυτο cougar του Hollywood, ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει μόλις 2 μέρες πριν, να αγκαλιάζεται στην μέση του δρόμου με κύριο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Και ερχόμαστε εμείς να αναρωτηθούμε: Τι στο καλό συμβαίνει με την καρδούλα σου βρε Kate; Και γιατί δεν αποφασίζεις ποιον θέλεις anyway να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται;

kate-hudson-nick-jonas-mystery-man-date-kiss-07 ee2e0