H Irina Shayk σε έξαλλη κατάσταση: Ποια star και φίλη του Bradley ζηλεύει... παθολογικά;

Γωγώ Φούντα
H Irina Shayk σε έξαλλη κατάσταση: Ποια star και φίλη του Bradley ζηλεύει... παθολογικά;

Άραγε να είναι δικαιολογημένη η ζήλεια;

Aς είμαστε ειλικρινείς: Kαμία γυναίκα δε συμπαθεί τις φίλες του καλού της, ειδικά στην αρχή που δεν τις ξέρει καλά και δεν έχει ακόμα καταλήξει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Και μπορεί να είναι μία διάσημη θεά, αλλά η Irina Shayk έχει κι αυτή τις ανασφάλειές της, ιδίως όσον αφορά στη σχέση της με τον Bradley Cooper.

Που λέτε, σε λίγες μέρες ο Bradley ξεκινά την προώθηση της νέας του ταινίας, Joy, στην οποία... μαντέψτε, παίζει με την Jennifer Lawrence!!! Oι δύο ηθοποιοί, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, ενώ τους συνδέει και στενή φιλία, από την πρώτη τους συνεργασία.

Είναι η Irina Shayk εξίσου εντυπωσιακή και εκτός πασαρέλας; Δες και κρίνε

GettyImages-467186500 2038b
GettyImages-489164372 474c3

Αυτή η φωτογραφία θα κάνει όλες τις θαυμάστριες του star να «σκάσουν από τη ζήλια τους»

Η μοναδική ωστόσο που δε βλέπει με καλό μάτι τη σχέση αυτή, είναι η Irina η οποία ζηλεύει παράφορα την Jen και δε θέλει φυσικά σε καμία περίπτωση ο καλός της να περνάει πολλές ώρες μαζί της. Mάλιστα, θεωρεί, ότι η Lawrence δε χάνει ευκαιρία να βρίσκεται συνέχεια γύρω του μιας και... τον έχει βάλει στο μάτι.

GettyImages-467202388 79724

Λέτε όντως να ισχύουν οι υποψίες της Irina; Πάντως, μπορεί η Shayk να είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή, αλλά η Lawrence έχει έναν ερωτισμό και μια τσαχπινιά, που σίγουρα γοητεύουν.

Μα πόση δύναμη έχει η σταρ; Μας έκανε να απορήσουμε σηκώνοντας το φίλο της

spl1118086 017-1 2026a