E όχι: Ο ξαφνικός χωρισμός που αιφνιδίασε το Hollywood

Γωγώ Φούντα
E όχι: Ο ξαφνικός χωρισμός που αιφνιδίασε το Hollywood

Μα στα καλά καθούμενα;

H αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά ακούμε διάφορες φήμες περί χωρισμού διάσημων ζευγαριών, τόσο πολύ μάλιστα που έχουμε καταλήξει πλέον να μην πιστεύουμε σχεδόν τίποτα. Και αν τους Bradgelina ή την Aniston και τον Theroux τους έχουν χωρίσει καμιά δεκαριά φορές, μόνο φέτος, το συγκεκριμένο ζευγάρι γενικότερα δε δίνει δικαιώματα, με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ότι ίσως και να υπάρχει αλήθεια πίσω από τις φήμες.

Που λέτε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Drew Barrymore και ο σύζυγός της Will Kopelman, οδεύουν ολοταχώς προς το χωρισμό, μιας και όπως δηλώνουν άτομα του περιβάλλοντός τους, τα προβλήματά τους είναι ανυπέρβλητα. Το ζευγάρι, μετρά μόλις 3 χρόνια γάμου, ενώ έχουν μαζί και 2 κορούλες, τις Olive και Frankie.

AG074359 01 0b7d8
AG088522 32 5146d

Ως κύρια αιτία των προβλημάτων, η ίδια η Drew θεωρεί ότι ήταν η βιασύνη της να παντρευτεί, μιας και ήταν ήδη έγκυος στην πρώτη της κόρη, και μάλιστα το μετανιώνει που πήρε μία τόσο βιαστική απόφαση. Η προσπάθεια πάντως που έκαναν να μείνουν για λίγο χωριστά, δεν απέδωσε, και όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου. Κρίμα...

spl1152913 004 dadd0