Το διάσημο ζευγάρι στέλνει το μήνυμά του σε όσους έχουν πρόβλημα γονιμότητας

Το διάσημο ζευγάρι στέλνει το μήνυμά του σε όσους έχουν πρόβλημα γονιμότητας

Ύστερα από τέσσερις αποτυχημένες εξωσωματικές, τελικά, κατάφεραν να γίνουν γονείς!

Το 2008 ξεκίνησαν να κάνουν διάφορες εξετάσεις, προκειμένου να καταλάβουν το λόγο που δεν μπορούσαν να γίνουν γονείς. Τελικά, το άσχημο σενάριο επιβεβαιώθηκε, μιας και οι δύο αντιμετώπιζαν πρόβλημα, με αποτέλεσμα η γονιμοποίηση με φυσικό τρόπο να είναι πολύ δύσκολη, και η εξωσωματική γονιμοποίηση να φαίνεται ένας μονόδρομος για αυτούς.

uyn ed34d


Τα πράγματα όμως, για τον Νεκτάριο Σφυράκη και τη σύζυγό του, Στέλλα, δεν ήταν εύκολα, αφού πέρασαν τέσσερις αποτυχημένες δοκιμασίες, μεγάλη απογοήτευση και 4 χρόνια άκαρπων προσπαθειών, που είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν την κρίση και στη μεταξύ τους σχέση. Η ψυχολογική πίεση, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που ήταν έντονα το διάστημα εκείνο, είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσουν ένα βήμα πριν το χωρισμό. Τελικά, με πολύ θέληση και θετική ενέργεια, παρέμειναν ενωμένοι και σήμερα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, περνώντας μας το δικό τους μήνυμα.

yjmyum 1eebc


Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του, μίλησαν στο περιοδικό People, αποκαλύπτοντας πως ένας από τους λόγους που δημοσιοποίησαν το πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν να δώσουν κουράγιο στα απανταχού ζευγάρια, που αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. «Τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να γίνουν γονείς δεν πρέπει να χάνουν την ελπίδα τους, αλλά να κάνουν τις σωστές επιλογές», αναφέρει εκείνη.

bfgb 7382f


«Το κάνω για να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Στο μέλλον επιθυμώ να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα για να βοηθήσω ζευγάρια που έχουν απογοητευτεί. Μετά από αυτό, πίστεψα πως υπάρχει Θεός. Εκείνος μου έδειξε το σωστό δρόμο και μου έδωσε δύναμη να μη λιγοψυχήσω, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα», δηλώνει ο τραγουδιστής.

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

Απλά εκθαμβωτική: Η Sienna Miller σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της!

Η φωτογραφία του γιου της Olivia Wilde είναι ό,τι πιο αστείο μπορείς να δεις σήμερα